Τελευταίες Ειδήσεις

Μέχρι Τετάρτη οι υποψηφιότητες για Τοπικά Όργανα και Συνέδρους στο ΠΑΣΟΚ.



Μέχρι  την Τετάρτη 4η Μαίου και ώρα 14:00 οι υποψηφιότητες για Νομαρχιακή Επιτροπή N. Τρικάλων, Σ.Ε. τοπικών οργανώσεων Δ.Τρικκαίων, Δ. Μετεώρων, Δ. Πύλης και Δ. Φαρκαδόνας καθώς και για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο.                          Η προθεσμία τυχόν απόσυρσης υποψηφιότητας εκπνέει την Πέμπτη 5η Μαίου  στις 12:00

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα  μέλη του Κινήματος Αλλαγής. ΟΙ υποψηφιότητες κατατίθενται είτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής kinimaallagis.gr στην φόρμα Υποψηφιότητες , είτε με mail στο: ekloges8maiou@gmail.com είτε στο τηλέφωνο 210-3665302.

Για Ν.Ε. Ν. Τρικάλων εκλέγονται 11 μέλη         (έως 2 σταυρούς ).

Για Σ.Ε. Δ. Τρικκαίων εκλέγονται 7 μέλη           (έως 2 σταυρούς).

Για Σ.Ε. Δ. Μετεώρων εκλέγονται 5 μέλη          (1 σταυρός).

Για Σ.Ε. Δ. Πύλης εκλέγονται 5 μέλη                   (1 σταυρός)

Για Σ.Ε. Δ.  Φαρκαδόνας εκλέγονται 5 μέλη     (1 σταυρός).

Για το Συνέδριο εκλέγονται συνολικά 70 Σύνεδροι. 38 από Δ. Τρικκαίων, 11 από Δ. Μετεώρων, 9 από Δ. Πύλης και 12 από Δ. Φαρκαδόνας.

Η σταυροδοσία για τους συνέδρους είναι 1 σταυρός. Για την εκλογή μιας/ενός συνέδρου προϋπόθεση είναι ο/η  υποψήφιος/α  να λάβει τουλάχιστον 7 ψήφους.

Για όλα τα Όργανα και τους Συνέδρους λαμβάνεται μέριμνα βάσει καταστατικού για την εκπροσώπηση των γυναικών τουλάχιστον στο 1/3 των μελών  και για την εκπροσώπηση των νέων κάτω των 35 ετών τουλάχιστον στο 10%

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο  τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών της 8/5/2022.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 8 Μαίου ημέρα Κυριακή από 07:00 έως 19:00 στα εκλογικά κέντρα Πνευματικό Κέντρο Δ. Τρικκαίων, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στο Δημαρχείο Πύλης και στο Πρατήριο  Τζιμούλη Παναγιώτη στην Φαρκαδόνα. Για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 08/05/20022 απαιτείται υποχρεωτικά η καταβολή  ενός (1) ευρώ.

Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία αποτελεί δημοκρατική υποχρέωση όλων των μελών του Κινήματος. Οφείλουμε με την ενεργό, μαζική συμμετοχή να συμβάλλουμε και να καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα  Αλλαγής επέστρεψε δυναμικά στο πολιτικό  γίγνεσθαι της χώρας μας, διεκδικώντας ρόλο πρωταγωνιστή για το μέλλον του τόπου.

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.