Τελευταίες Ειδήσεις

Νέες φήμες για την υγεία του Πούτιν: Κουτσαίνοντας και με κουβέρτα στα πόδια στην Κόκκινη Πλατεία


Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία του Πούτιν.


Η εμφάνιση του Βλαντίμιρ Πούτιν στη μεγαλειώδη παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης», πυροδότησε εκ νέου τη δημόσια συζήτηση για την υγεία του, την οποία διεθνή ΜΜΕ παρουσιάζουν ως «κλονισμένη».

 


Ο 69χρονος Ρώσος ηγέτης έδωσε ομιλία όπου εξήρε την στρατιωτική ισχύ της Ρωσίας εν μέσω της εισβολής στην Ουκρανία. 


Ωστόσο, όπως παρατηρεί η Daily Mail, σε πολλά σημεία, συμπεριλαμβανομένης και της στιγμής που εγκατέλειπε το βήμα και κατευθυνόταν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για την κατάθεση στεφάνου, «ο Πούτιν φαινόταν να περπατά με βήμα βαρύ, σαν να προσπαθούσε να κρύψει πως κούτσαινε».  


«Και κατά τη διάρκεια της ίδιας της παρέλασης, εθεάθη με μια βαριά κουβέρτα πάνω στα γόνατά του, παρότι ηλικιωμένοι βετεράνοι πολέμου κάθονταν γύρω του με ακάλυπτες τις ποδιές τους» σημειώνει η βρετανική εφημερίδα. 


Δείτε το βίντεο: 




Η Δύση ετοιμαζόταν να εισβάλει στη γη μας - Το ΝΑΤΟ δημιουργούσε απειλές στα σύνορά μας


Η Δύση ετοιμαζόταν να εισβάλει στη γη μας, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην ομιλία του κατά την «Ημέρα της Νίκης» επί της ναζιστικής Γερμανίας στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


Το ΝΑΤΟ δημιουργούσε απειλές στα σύνορά μας, ενώ η Δύση δεν ήθελε να εισακούσει τη Ρωσία, δήλωσε ο Πούτιν.


Ο Ρώσος Πρόεδρος πρόσθεσε ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία ήταν ένα απαραίτητο και χρονικά κατάλληλο μέτρο, η μοναδική σωστή απόφαση. Οι εθελοντές και τα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας πολεμούν για την πατρίδα τους, δήλωσε.


«Πολεμάτε για την Πατρίδα σας, για το μέλλον της. Ο θάνατος κάθε στρατιώτη και αξιωματικού είναι επώδυνος για εμάς» είπε και πρόσθεσε: «Το κράτος θα κάνει τα πάντα για να φροντίσει αυτές τις οικογένειες».


Επικαλέστηκε σήμερα τον ηρωισμό των Σοβιετικών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να παροτρύνει τον στρατό του να νικήσει στην Ουκρανία. Καταδίκασε αυτό που χαρακτήρισε εξωτερικές απειλές για την αποδυνάμωση και τη διάσπαση της Ρωσίας και επανέλαβε γνωστά επιχειρήματα που είχε χρησιμοποιήσει να δικαιολογήσει την εισβολή του --ότι το ΝΑΤΟ δημιουργούσε απειλές ακριβώς δίπλα στα σύνορα της χώρας.


Ο Πούτιν τόνισε ότι πρέπει να γίνουν τα πάντα για να αποφευχθεί «η επανάληψη της φρίκης ενός νέου παγκόσμιου πολέμου».


Απευθύνθηκε απευθείας στους στρατιώτες που πολεμούν στην περιοχή του Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία, την οποία η Ρωσία έχει δεσμευθεί να «απελευθερώσει» από το Κίεβο.


«Η υπεράσπιση της Πατρίδας, όταν αποφασίζεται η μοίρα της, ήταν ανέκαθεν ιερή», δήλωσε. «Σήμερα πολεμάτε για τον λαό μας στο Ντονμπάς, για την ασφάλεια της Ρωσίας, για την πατρίδα μας».


Η 11λεπτη ομιλία του Πούτιν κατά την 75η ημέρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία δεν περιλάμβανε καμία αξιολόγηση για την πρόοδο του πολέμου ούτε κάποια ένδειξη για πόσο ακόμα μπορεί να συνεχιστεί η σύγκρουση.


Ο Πούτιν ολοκλήρωσε την ομιλία του φωνάζοντας στους συγκεντρωμένους στρατιώτες: «Για τη Ρωσία, Για τη Νίκη, Ζήτω!».



 

Παρελάσεις έγιναν στη Ρωσία για την επέτειο εορτασμού της «Ημέρας της Νίκης» επί της ναζιστικής Γερμανίας το 1945.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.