Τελευταίες Ειδήσεις

Σηματοδοτεί εξελίξεις η επίσκεψη του Βασίλη Αναγνωστόπουλου στο Δημαρχείο Τρικάλων


Αρκετό καιρό είχε να κάνει στα Τρίκαλα δημόσια εμφάνιση ο γνωστός νευροχειρουργός και πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, καθώς τις περισσότερες φορές οι εδώ επισκέψεις του και οι συναντήσεις με φίλους και πολίτες, γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Χθες ο φακός του trikalaIN.gr εντόπισε τον γιατρό στο γραφείο του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων Δημήτρη Βασταρούχα, με τον οποίο διατηρεί στενούς φιλικούς δεσμούς. Οι δυό τους αντάλλαξαν σκέψεις και προβληματισμούς γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις και το μέλλον της αυτοδιοίκησης και αν λάβουμε υπόψη μας ότι αυτή η θητεία του Βασταρούχα θα είναι η τελευταία, καθώς δεν σκέφτεται να ξανακατεβεί υποψήφιος, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τον Αναγνωστόπουλο που δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα, όσον αφορά το πολιτικό του μέλλον.


Αν όντως επαληθευθούν τα σενάρια να μετακινηθεί στη κεντρική πολιτική σκηνή ο Χρήστος Μιχαλάκης, μια τέτοια περίπτωση δεν θα άφηνε καθόλου αδιάφορο τον Βασίλη Αναγνωστόπουλο, να ηγηθεί συνδυασμού στα Τρίκαλα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Και εδώ που τα λέμε, είναι για μια τέτοια θέση η ιδανική επιλογή. Ο ίδιος το θέλει, ο κόσμος τον θέλει, άρα κάπου αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η «χρυσή τομή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.