Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Καλαμπάκα

 Θερμή υποδοχή επιφυλάχθηκε στον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη από τον Δήμο Μετεώρων, δεκάδες μικρά παιδιά και πολίτες που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην είσοδο του Δημαρχείου Καλαμπάκας.

Ο "Δράκος" και αρχηγός της εθνικής μας ομάδας που το 1987 έβγαλαν όλους τους Έλληνες στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έφθασε λίγο μετά τις 8μμ όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος κ. Αλέκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπανικολάου και μέλη της Δημοτικής Αρχής και συνομίλησε με τους μικρούς φίλους που του έθεσαν διάφορα ερωτήματα και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για να ασχοληθούν με το μπάσκετ και τον αθλητισμό αλλά να μην αφήσουν τα μαθήματα τους.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο γραφείο του Δημάρχου ο οποίος τον ενημέρωσε για τον Δήμο Μετεώρων και τις ομορφιές του και του απένειμε αναμνηστική πλακέτα τιμώντας την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ και του προσφέρθηκαν τοπικά προϊόντα και το λεύκωμα της Καλαμπάκας.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ευχαρίστησε τον κ. Αλέκο και όλους για την θερμή υποδοχή και τόνισε ότι οι Έλληνες με την συνεργασία μπορούμε να επιτύχουμε πολλά.

Ακολούθως παρακάθησε σε δείπνο που παρατέθηκε από τον Δήμαρχο ο οποίος μαζί με τον κ. Παπανικολάου ευχαρίστησαν τους κ.κ. Βασίλη Μουζακιάρη και Γιάννη Παπαβασιλείου που κατάγονται από τον Δήμο Μετεώρων για την συμβολή τους ώστε ο Παναγιώτης Γιαννάκης να επισκεφθεί την Καλαμπάκα.

Στο πλαίσιο της εδώ  παραμονής του,την Παρασκευή θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη κ. Θερόκλητο, ένα από τα μουσεία της πόλης και τα Μετέωρα.




























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.