Τελευταίες Ειδήσεις

Πειραιάς: Ο Σταύρος Βοϊδονικόλας έβαλε στην θέση του τον “τζαμπατζή” Βασίλη Οικονόμου

 


Ο Μανιάτης Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Σταύρος Βοϊδονικόλας που εκλέχθηκε με 13.000  χιλιάδες σταυρούς στην περιφερειακή ενότητα Πειραιά είπε τα πράγματα με το όνομα τους και έβαλε στην θέση του τον ανεκδιήγητο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κάματα του Ελληνικού κοινοβουλίου (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΝΔ) και χαρακτήρισε  “τζαμπατζήδες” όσους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους που δεν έχουν να πληρώσουν του υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ.


Στην πραγματικότητα ο Μανιάτης περιφερειακός σύμβουλος εξέφρασε την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που νιώθει προσβεβλημένος από τα όσα απαράδεκτα είπε ο Βασίλης Οικονόμου για τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους  παράλογους λογαριασμούς της ΔΕΗ.


«Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα, ούτε του δωρεάν, γιατί πρέπει ο καθένας να πληρώνει τις υποχρεώσεις του» ήταν (μέρος) της δήλωσης του Βασίλη Οικονόμου. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Οικονόμου :


Μέχρι αυτήν την ώρα ο Βασίλης Οικονόμου δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη για τους “τζαμπατζήδες” της ΔΕΗ  και αντιθέτως μιλάει για δολοφονία χαρακτήρα.


Συγκεκριμένα, κάνοντας δηλώσεις σε αρκετά κανάλια από το βράδυ της Πέμπτης, αντί να προσπαθήσει έστω να ανασκευάσει κάνοντας λόγο για “ατυχή διατύπωση”, ισχυρίστηκε πως τα λεγόμενά του απομονώθηκαν με πρόθεση κακόβουλα αντιπολιτευτική.


Στην χυδαία επίθεση κατά των φτωχοποιημένων Ελλήνων πολιτών, που από το δικό τους υστέρημα πληρώνουν τον μισθό του Βασίλη Οικονόμου, αλλά και σε όσους τον υποστηρίζουν, απάντησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Σταύρος Βοϊδονικόλας με μια ανάρτηση καταπέλτη που έγινε viral στα social media με χιλιάδες θετικά σχόλια ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.


Δείτε ακόμα:  Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας!

Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο Σταύρος Βοϊδονικόλας:


“Κάποιος να τους μαζέψει!


Πρώτα ο Σκυλακάκης, με την άρνηση μείωσης ειδικού φόρου στα καύσιμα και την απίστευτη δικαιολογία ότι οι μόνο πλούσιοι έχουν αυτοκίνητα!!!!!!..τώρα το ορφανό του Σημίτη Οικονόμου ,με την αισχρή πρόκληση προς τους συνταξιούχους, ου καλούνται να πληρώσουν μέχρι και 1000 ευρώ ΔΕΗ το τετράμηνο με σύνταξη 400 – 500 ευρώ!!!


Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας από 15 χρονών,απ’ τις εκλογές του 1977!


Προέρχομαι απ’ τον ιδεολογικό χώρο της Λαϊκης Δεξιάς του Κωνσταντίνου Καραμανλή, έχω δώσει πολλούς αγώνες για την παράταξη αυτή κι όταν κάποιοι με ρωτούν πώς ανέχομαι τις ιδεολογικές κατά περιόδους εκτροπές τους απαντώ: Εδώ είναι το σπίτι μου!


Δεν θα φύγω εγώ απ’ το ” πατρικό” μου επειδή ” έσκασαν” μύτη κατά καιρούς απροσκλητοι και ενοχλητικοί συχνά “φιλοξενούμενοι”!!! Μέχρι εδώ όμως! Δεν είμαι βουλευτής του χώρου,ώστε να είμαι “προσεκτικός” στην κριτική μου!


Πήρα 13 χιλιάδες ψήφους στην Περιφερειακή ενότητα Πειραιά, κυρίως από συνοικίες με λαϊκό κόσμο, όπου οι ευαισθησίες μας έχουν χτυπήσει κόκκινο, μέσα στην οικονομική κρίση που μας πλήττει εδώ και μια δεκαετία!


Έχω ηθική υποχρέωση απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους να τους εκφράζω γνήσια χωρίς κομματικές παρωπιδες! Φίλιον το κόμμα,φιλτατος ο απλός λαός!


Όλοι όσοι εκτιθέμεθα στα κοινά απ’ τον δημοκρατικό κόμμα της ΝΔ, έχουμε υποχρέωση να στηλιτευουμε τα στραβά ώστε η εκάστοτε ηγεσία να έχει την τόλμη να τα διορθώνει!”


 


Ποιος είναι ο Σταύρος Βοϊδονικόλας

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Βοϊδονικόλας είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ΠΕΙΡΑΙΆ απ’ την δεκαετία του 70 με αγώνες και προσφορά, ιδρυτικό στέλεχος του συνδικαλισμού στο Λιμενικό Σώμα και τρεις φορές εκλεγμένος στο ΔΣ της Ομοσπονδίας εργαζομένων στο ΛΣ( 8 χιλιάδες μέλη), Διοικητής στα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών ΛΣ με δεκάδες ευαρέσκειες για επιτυχίες απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, πετυχημένος Αντιδήμαρχος Πειραιά επί πέντε χρόνια, δεύτερος σε αριθμό ψήφων (13 χιλιάδες) εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στους πέντε Δήμους Α και Β Πειραιά( με έργο στον Τομέα Αγροτικής Πολιτικής της Περιφέρειας τόσο στον πρωτογενή όσο και στον δευτερογενή τομέα – μεταποίηση), τ.προεδρος Ένωσης Απανταχού Μανιατών, νέος πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ ( στις εκλογές πριν μια εβδομάδα) με 4,5 χιλιάδες μέλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.