Τελευταίες Ειδήσεις

Σκηνές αστυνομικού θρίλερ στη Μονεμβασιά: Οδηγός παρέσυρε μηχανή και σκότωσε δύο αναβάτες -Τους έσερνε για 300 μέτρα


Συναγερμός σήμανε στη Μονεμβασιά όταν στο κέντρο της πόλης ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους αναβάτες μηχανής με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια. 


Πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδες θέλουν το τραγικό συμβάν να μην έχει τα χαρακτηριστικά ατυχήματος, αφού μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος επέστρεψε για να χτυπήσει και τον δεύτερο αναβάτη που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και τελικά κατέληξε, όπως έγινε γνωστό. 


Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ύπαρξη και συνοδηγού ο οποίος δεν εντοπίστηκε ακόμα. Ο οδηγός κατάγεται από χωριό των Μολάων και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μονεμβασιά. 


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο 50χρονος οδηγός παρέσυρε περίπου 200-300 μέτρα έναν αναβάτη μοτοσυκλέτας και τον σκότωσε. Δεν σταμάτησε εκεί όμως. Επέστρεψε και σκότωσε και τον δεύτερο αναβάτη που επέβαινε στη μοτοσυκλέτα με τον ίδιο τρόπο ακριβώς.


Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες και έσπευσε στο σημείο. Περιπολικό ακολούθησε το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο δράστης και μπήκε μπροστά του για να ανακόψει την πορεία του.


Ωστόσο ο δράστης εμβόλισε και το περιπολικό, όμως συνελήφθη λίγο αργότερα μετά από καταδίωξη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ. 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 


«Σκορπούσε τρόμο και θάνατο»


Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα spartanews.gr, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις 22:00. 


Οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε μια μοτοσυκλέτα σχεδόν σταθμευμένη με δυο αναβάτες, με αποτέλεσμα ο ένας να χτυπήσει σοβαρά και να κείτεται στο έδαφος, ενώ τον άλλον αναβάτη συνέχιζε να τον παρασέρνει έως και 300 μέτρα.


Στην συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου κάνει αναστροφή και χτυπάει τον δεύτερο αναβάτη που βρίσκεται στην άσφαλτο στο κέντρο της Μονεμβασιάς και τον σέρνει επίσης κάτω από το αυτοκίνητο για πολλά μέτρα.


Ο κόσμος της πόλης έντρομος κάλεσε την αστυνομία η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του αυτοκίνητου, όπου στο τέλος μετά από καταδίωξη κατάφερε να σταματήσει το αυτοκίνητο που σκορπούσε τρόμο και θάνατο. 


Έντρομοι πολίτες έτρεχαν να κρυφτούν. Άλλοι πάλι κάτοικοι του χτυπούσαν το τζάμι προσπαθώντας να τον σταματήσουν αλλά αυτός συνέχιζε πατώντας γκάζι. 


ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για λήξη μαθημάτων - Ημερομηνίες προαγωγικών, απολυτήριων και πανελλαδικών εξετάσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.