Τελευταίες Ειδήσεις

 Στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Τρικαλινός Βουλευτής Θανάσης Λιούτας


Στην Αθήνα μετέβη ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, για τη διεξαγωγή του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ.

 

«Είναι ένα συνέδριο πολύ μεγάλης σημασίας», τόνισε ο κ. Λιούτας.

 

«Είναι ένα συνέδριο ενότητας και πίστης στον μεγάλο αγώνα που όλοι μας – από τη θέση του ο καθένας – δίνουμε καθημερινά και με δύναμη για την πρόοδο και για το μέλλον των τοπικών μας κοινωνιών. Είναι ένα συνέδριο, στο οποίο όλοι έχουμε τη χαρά και την τιμή να συγκεντρωθούμε και να βρεθούμε από κοντά, μετά από την πανδημία του Κορωνοϊού. Είναι ένα συνέδριο, στο οποίο επικεντρωνόμαστε στους μεγάλους αγώνες που έδωσε και δίνει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Ιούλιο του 2019, με σκοπό την αντιμετώπιση πρωτόγνωρων κρίσεων. Με σκοπό να βρίσκεται πάντα δίπλα, να στηρίζει και να βοηθά τον πολίτη. Είναι ένα συνέδριο, στο οποίο οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες εκφράζουν τον αγώνα τους, την πίστη τους στις μεγάλες και διαχρονικές αξίες της παράταξής μας και τη βαθιά αγάπη τους στη ΝΔ».

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Θανάσης Λιούτας στο περιθώριο του συνεδρίου πραγματοποίησε συνεχείς συναντήσεις εργασίας με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη, συνεχίζοντας και από εκεί τη συνεργασία που έχει μαζί τους πάνω σε μια ευρεία ατζέντα θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας, τον Νομό Τρικάλων.

 

Σημειώνουμε επίσης, ότι κατόπιν απόφασης του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, ο Θανάσης Λιούτας, μαζί με άλλους βουλευτές θα έχουν την ευθύνη για τις κάλπες, ως επικεφαλής της εφορευτικής επιτροπής κάθε κάλπης κατά την εκλογική διαδικασία του συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.