Τελευταίες Ειδήσεις

Μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας: 18χρονος σκότωσε 14 παιδιά και μια καθηγήτρια


Δεκαπέντε άνθρωποι - 14 παιδιά και ένας ενήλικας - βρήκαν τραγικό θάνατο έπειτα από επίθεση ενόπλου σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας των ΗΠΑ, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Τραγικός είναι απολογισμός της ένοπλης επίθεσης ενός 18χρονου στο Robb Elementary School του Τέξας στις ΗΠΑ, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως κι ο δράστης είναι πλέον νεκρός.


Όπως αναφέρει ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ, ο δράστης εισέβαλε στο σχολείο με μια καραμπίνα και ένα περίστροφο. «Εγκατέλειψε το όχημά του και μετά μπήκε στο Δημοτικό Σχολείο Ρομπ στο Ουβάλντε με ένα πιστόλι και μπορεί να είχε και τουφέκι», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου.


«Πυροβόλησε και σκότωσε, φρικιαστικά και ακατανόητα, 14 μαθητές και σκότωσε έναν δάσκαλο. Δύο αστυνομικοί χτυπήθηκαν όταν αντάλλαξαν πυρά με τον δράστη αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους».


Πρόκειται για τον Salvador Ramos, μαθητή λυκείου της περιοχής, που μάλιστα φέρεται να δολοφόνησε και την γιαγιά του πριν εισβάλλει στο δημοτικό.



Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως δύο μαθητές του δημοτικού σχολείου έπεσαν νεκροί, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα στις σχολικές εγκαταστάσεις.



Ο δράστης είχε «ταμπουρωθεί» μέσα στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.


Η περιοχή είχε αποκλειστεί, ενώ είχε απαγορευτεί κι η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.



 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.