Τελευταίες Ειδήσεις

H πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Ηλεκτρικών Οχημάτων σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα


Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα” είναι η πρώτη και μεγαλύτερη κοινότητα με πάνω από 10.700 μέλη) σχετικά με την Ηλεκτροκίνηση.


Από την ομάδα της στο Facebook αναρτώνται ειδήσεις για οτιδήποτε αφορά την Ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας αλλά και τεχνολογικές εξελίξεις από το εξωτερικό.


https://www.facebook.com/groups/ElectricCarGreece

Η κοινότητα επίσης οργανώνει συναντήσεις ιδιοκτητών, γράφει άρθρα, κτλ. ενώ κάθε Σάββατο βράδυ στις 22.30 πραγματοποιεί τηλεδιάσκεψη που μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι της κοινότητας στο youtube όπου σχολιάζονται τα δρώμενα της προηγούμενης εβδομάδος αλλά και εξελίξεις του χώρου με σημαντικούς καλεσμένους ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει με ερωτήσεις και σχόλια.


https://www.youtube.com/channel/UCsZ5AIZ7-RN7Px_W_zZzKHA

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οργανώνεται Τριήμερη Πανελλήνια Συνάντηση και περιήγηση ηλεκτρικών οχημάτων.


Συγκεκριμένα το διάστημα 1-3 Απριλίου στην Καλαμπάκα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επισκέψεις στα Μετέωρα, τα Τρίκαλα και σε διάφορα μουσεία της περιοχής.


Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θέλει να δει απο κοντά τα ηλεκτρικά οχήματα και να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες τους στα εξής σημεία:


Το Σαββάτο 18.00 στα Τρίκαλα με σημείο συνάντησης το πάρκινγκ του ΑΒ Βασιλόπουλου Καρδίτσης 65, όπου θα πραγματοποιηθεί test ταυτόχρονης φόρτισης στους 8 φορτιστές της DeiBlue για 1-2 ώρες.


Το βράδυ στις 22:30 θα γίνει η ζωντανή τηλεσυνάντηση από τον χώρο του ξενοδοχείου GRAND METEORA και αναφορά των δρώμενων της εκδρομής όπου όποιος θέλει την παρακολουθεί ζωντανά απο το κανάλι του youtube και μπορεί να συμμετέχει με ερωτήσεις και σχόλια.


Την Κυριακή στις 12:00 στα Τρίκαλα, στον Μύλο του Ματσόπολου για φωτογράφιση, καφέ και συνάντηση με εκπρόσωπο του Δήμου Τρικκαίων.


Στην εκδρομή συμμετέχουν ιδιοκτήτες με ηλεκτρικά οχήματα απο τις εταιρίες Tesla, VW, Ford, Skoda, Mercedes-Benz, Bmw i, Nissan, KIA, και Hyundai.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.