Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεδρίασε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ-Αυξημένο το ενδιαφέρον για συμμετοχή


Συνεδρίασε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ με τη συμμετοχή του Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη. Σκοπός είναι η διαμόρφωση ισχυρών ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα καθώς υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από στελέχη για συμμετοχή στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.


Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ:


Χθες το απόγευμα (30/3)συνεδρίασε η Επιτροπή Ψηφοδελτίων με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος και ενημερώθηκε για το αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής που εκδηλώνεται.


Στη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων τα κάτωθι:


-Η πλατφόρμα υποψηφιοτήτων θα είναι ανοικτή ως τις 8 Μαΐου και με βάση αυτές θα διαμορφωθεί το Μητρώο υποψηφιοτήτων και θα ακολουθήσει η συζήτηση στις νομαρχιακές επιτροπές, που θα εκλεγούν.


-Συντάχθηκε ο εσωτερικός κανονισμός και το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας της Επιτροπής.


– Η Επιτροπή θα είναι σε συνεχή συνεδρίαση και υιοθετήθηκαν οι κανόνες και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων όπως αυτά ορίστηκαν στη συνεδρίαση της ΚΠΕ.


-Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων στοχεύει να έχει έτοιμη την εισήγηση της προς τον Πρόεδρο και την ΚΠΕ εντός του Ιουνίου.


-Η Επιτροπή επίσης επισημαίνει ότι ως τότε δεν υπάρχει καμία έγκριση υποψηφιότητας ή απόδοση χρίσματος σε κανέναν. Σκοπός είναι η διαμόρφωση ισχυρών ψηφοδελτίων ανά την επικράτεια με γνώμονα το ήθος, την πολιτική επάρκεια και την κοινωνική αποδοχή, χαρακτηριστικά γνωρίσματα που περιέγραψε επακριβώς ο κ. Ανδρουλάκης κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.