Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Ελληνική Σκάλα του Μιλάνου, στο θέατρο « Απόλλων» η Μικτή χορωδία Καρδίτσας






Η  συνέχεια  στον Πολιτισμό και στην Τέχνη της Καρδίτσας σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αποτελεί μία βασική στόχευση του Νίκου Ευθυμιάδη και των συνεργατών του διαμέσου σοβαρών και αξιόλογων  δραστηριοτήτων.
H ιστορική και διεθνούς φήμης  Χορωδία της πόλης μας, η  Μικτή Χορωδία Καρδίτσας  του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (1948-2022) προσκεκλημένη φορέων της Σύρου θα πραγματοποιήσει   μία  μοναδική συναυλία υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη, το Σάββατο 4 Ιουνίου , στο καταπληκτικής  ομορφιάς  Θέατρο <<Απόλλων>> της  Ερμούπολης της ΣΥΡΟΥ.

 Η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης,  εκπροσωπώντας  το  Χορωδιακό ήθος και ύφος της μεγάλης  χορωδιακής  παράδοσης  της Καρδίτσας, θα παρουσιάσει ένα  πρόγραμμα που  να δένει με τον Πολιτισμό, την  Τέχνη, την Ιστορία  και  την  Μουσική του πανέμορφου νησιού των Κυκλάδων.

Η  Μικτή Χορωδία Καρδίτσας υπό την διεύθυνση του Δρ. Νίκου Ευθυμιάδη (master of arts   στη διεύθυνση), θα ερμηνεύσει ένα    πρόγραμμα θρησκευτικής και κοσμικής, αναγεννησιακής, κλασσικής και σύγχρονης μουσικής που να δένει με την Ιταλική  παράδοση του  καταπληκτικής ομορφιάς Θεάτρου <<Απόλλων>> (ακριβές αντίγραφο σε μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου)   της   Σύρου.

Η Μικτή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας-Kωνσταντίνος Ευθυμιάδης  προετοιμάζεται για τις  καλοκαιρινές συναυλίες που είναι  αφιερωμένες στον  ήρωα  της  Επανάστασης Γεώργιο Καραισκάκη, στην Μικρασιατική Καταστροφή καθώς  για την μετάβασή της στην Ιταλία.

 

Αρχή φόρμας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.