Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Παιδής στην αιμοδοσία «Μιχάλης Πιτένης»: Πάντα κοντά σε δράσεις εθελοντισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς


Σε μια σημαντική δράση με ξεχωριστό κοινωνικό αποτύπωμα έλαβε μέρος ο Θανάσης Παιδής… Βρέθηκε στο πλευρό της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας και του Αιμοδοτικού Συλλόγου Ελασσόνας, καθώς πραγματοποίησαν την εθελοντική αιμοδοσία «Μιχάλης Πιτένης».

Ο Θανάσης Παιδής στον χώρο όπου διεξήχθη η αιμοδοσία συνομίλησε με τους διοργανωτές, όπως και με τους εθελοντές αιμοδότες, γι’ αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς και προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Συμμετείχαμε ενεργά στην εθελοντική αιμοδοσία "Μιχάλης Πιτένης" τιμώντας τη μνήμη του παιδικού φίλου μας που τόσο νωρίς και άδικα έφυγε από τη ζωή. 

Πιστεύουμε στον εθελοντισμό, καθώς αποτελεί την ύψιστη πράξη αλληλεγγύης σε εποχές που οι ανάγκες στην κοινωνία είναι πολυεπίπεδες. Συνάμα, πιστεύουμε στην απόλυτη σπουδαιότητα της αιμοδοσίας που είναι μια έμπρακτη κίνηση αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι ανάγκες σε αίμα ήταν και παραμένουν αυξημένες. Γι’ αυτό και μόνο πέντε λεπτά από το χρόνο μας έχουν τεράστια σημασία, καθώς μπορούν να σώσουν μια ζωή. 

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συμπολίτες μας της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας, σε όλους τους  εθελοντές αιμοδότες, καθώς και στο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν.

Δηλώνουμε πως ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό της Κοινωνίας των Πολιτών σε κάθε κίνηση εθελοντισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς. Γιατί μόνο έτσι η κοινωνία μας μπορεί να γίνει καλύτερη…» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.