Τελευταίες Ειδήσεις

Θρήνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε το ένα νεογέννητο παιδί του


Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε στα social media, ότι έχασε το ένα από τα δίδυμα και συγκεκριμένα το αγόρι. 


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς με ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι στη γέννα της συντρόφου του, Χεορχίνα, το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή, τονίζοντας ότι η γέννηση του κοριτσιού του, είναι το μόνο που τους δίνει δύναμη για να αντιμετωπίσουν το γεγονός.


«Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», έγραψε ο Ρονάλντο. 



Ο Ρονάλντο και η Ροντρίγκεζ αποκάλυψαν τον Οκτώβριο του 2021 ότι περίμεναν δίδυμα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατούσαν το υπερηχογράφημα των μωρών: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη - ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε», ανέφεραν στην ανάρτηση. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.