Τελευταίες Ειδήσεις

Ύμνοι της Μεγάλης εβδομάδας από τον Θανάση Βασιλόπουλο στα Μετέωρα





Μοναδική προβολή των Μετεώρων και της περιοχής αποτελούν τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Ενιαίου Φορέ Τουρισμού Τρικάλων με τον καταξιωμένο σολίστα του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλο.

Στο γραφικό εκκλησάκι της Δούπιανης στο Καστράκι κάτω από τους επιβλητικούς βράχους της Μετεωρίτικης πολιτείας έγιναν τα γυσρίσματα για το βίντεο που θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και το διαδίκτυο με στόχο να γνωρίσουν όλοι την περιοχή και γιατί όχι να την επιλέξουν να περάσουν το Πάσχα όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας.

Στα γυρίσματα μαζί με τον Θανάση Βασιλόπουλο συμμετείχαν ο ιεροψάλτης Κώστας Οικονόμου, ο μαέστρος Αρσένης Νάσης στα πλήκτρα και κρουστά, η Δέσποινα Μυτούλα τσέλο, ενώ την επιμέλεια του ήχου είχε ο Δημήτρης Δάσκαλος.

Το παρών του έδωσε και ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος με τις ευλογίες και την συνδρομή του οποίου εξασφαλίστηκαν οι σχετικές άδειες για τα γυρίσματα που συνεχάρη τους συντελεστές ευχόμενος καλή επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.