Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Μεσολόγγι την Κυριακή των Βαίων ο Χρίστος Λιάπης


Στην Ιερά πόλη του Μεσολογγίου, προσκεκλημένος του Δημάρχου Κώστα Λύρου, στις εορτές της Ηρωικής Εξόδου, βρέθηκε, την Κυριακή των Βαίων ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας, Χρίστος Λιάπης.
Στις Εορτές Εξόδου 2022 την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ενώ παραβρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριος Φαρμάκης και άλλοι επίσημοι, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου. Ο Δρ. Λιάπης, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την τιμητική πρόσκληση που αναγνωρίζει την υψηλή σημασία της κοινωνικής αποστολής του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, αναφερόμενος στο Μεσολόγγι ως «πόλη όλης της Ελλάδος», δήλωσε σχετικώς: «Το ηρωικό Μεσολόγγι, η πόλη των Ελεύθερων Πολιορκημένων, μαζί με τους εθνικούς παλμούς του αγώνα του Γένους για λευτεριά, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια που εκπέμπει κάθε χρόνο, αυτήν τη λαμπροφορεμένη Κυριακή, ας γίνει φέτος και συμβολικό μήνυμα αγώνα για την προσωπική αξιοπρέπεια και ελευθερία κάθε ανθρώπου ο οποίος δίνει τη δική του μάχη ενάντια στην κάθε μορφής εξάρτηση. Τη μάχη ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό που  μας πολιορκεί αλλά και, ενίοτε, πολιορκείται από εμάς. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, με υγεία, αγάπη για τον άνθρωπο και ελευθερία. Ελευθερία και από τον ίδιο μας τον εαυτό.»

Δείτε τις δηλώσεις του Δρος Χρίστου Λιάπη, στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως της Αιτωλοακαρνανίας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.