Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Σκρέκας προς Πατριάρχη Ιεροσολύμων: “Η Κυβέρνηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων του Πατριαρχείου”


Τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας ευρισκόμενος σε επίσκεψη μιας ημέρας στο Ισραήλ συνοδευόμενος από συνεργάτες του.


Στο πλαίσιο της επισκέψεως έγινε συζήτηση για την τεταμένη πολιτική κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό με φαινόμενα σκληρής βίας και θυμάτων, όπως και περί των προσπαθειών του Πατριαρχείου να δημιουργήσει ύφεση στην κατάσταση αυτή.

Ο κ. Υπουργός ανέφερε ωστόσο ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατοχύρωση των περιουσιακών και προσκυνηματικών δικαιωμάτων του Πατριαρχείου, προς ωφέλεια και ευημερία του χριστιανικού στοιχείου.


Ο Μακαριώτατος με τη σειρά του επέδωσε στον κ. Υπουργό πλακέτα της Ιερουσαλήμ, ενώ ο κ. Σκρέκας προσέφερε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων ένα σετ μανικετόκουμπων και ζήτησε την ευλογία του, προκειμένου να μεταβεί για προσκύνηση στον Πανάγιο Τάφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.