Τελευταίες Ειδήσεις

Κίνηση ‘’ματ’’ Κ. Παπακώστα η συνάντηση με τον νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Σκούμα.


‘’Συνάντηση Εργασίας’’ πραγματοποίησε η Τρικαλινή Βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, με τον νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Σκούμα, για να επικαιροποιήσει και να ενημερώσει ενδελεχώς, σχετικά με τα μείζονα θέματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

 

Η Βουλευτής από την αρχή της θητείας της έχει πραγματοποιήσει κινήσεις ‘’ματ’’ για τα αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, με καίριες συναντήσεις τόσο σε Υπουργικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Μάλιστα, Η κα. Παπακώστα έθεσε πρωταρχικώς, το σημαντικότατο ζήτημα της αναβάθμισης του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, μέσω της οποίας θα επιτευχθεί βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καλύτερη οργάνωση της Υπηρεσίας, καθώς επίσης και βελτίωση στην πρόληψη και την εξιχνίαση των εγκλημάτων.

 

Ακόμη, υπογράμμισε την αναγκαιότητα άμεσης ανέγερσης ενός σύγχρονου και λειτουργικού κτιρίου, όπου θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, το οποίο θα αναβαθμίσει την ποιότητα εργασίας, αλλά και την λειτουργικότητα των Υπηρεσιών που θα στεγάζει. Πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο έχει στηρίξει και έχει ‘’τρέξει’’ η Βουλευτής από την πρώτη στιγμή , με στοχευμένες επαφές στον τέως και στον νυν Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

 

Επιπλέον, διαβίβασε μέσω υπομνήματος στον Αρχηγό και μια σειρά ζητημάτων, αναφορικά με την ίδρυση Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μετεώρων, καθώς επίσης και για ζητήματα που αφορούν την ανανέωση των υπηρεσιακών οχημάτων και του υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

 

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ συνεχάρη την Βουλευτή για την αδιάκοπη προσπάθειά της στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και των συνθηκών εργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας, διαβεβαιώνοντάς την για την άμεση διερεύνηση των παραπάνω αιτημάτων. Κλείνοντας η κα. Παπακώστα ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την συνάντησή τους και του ευχήθηκε καλή αρχή στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.