Τελευταίες Ειδήσεις

Προτροπή Χρήστου Μιχαλάκη να προτιμήσουμε την τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα


Να προτιμήσουν την τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα, προτρέπει τους Τρικαλινούς με δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στέκεται στο ρόλο που παίζουν στην τοπική μας οικονομία οι επιχειρήσεις μας και οι παραγωγοί μας και καλεί να στηρίξουν όλοι την προσπάθεια που οδηγεί στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής στην περιοχή μας.

Στη δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης επισημαίνει:

«Αυτές τις γιορτινές ημέρες καλούμαστε να κάνουμε τις αγορές μας για το γιορτινό τραπέζι, για δώρα και όχι μόνο. Είναι μέρες χαράς, μέρες προσφοράς, μέρες αγάπης. Αυτές τις μέρες, λοιπόν, επιλέγουμε την τοπική αγορά και στηρίζουμε τα τοπικά μας προϊόντα. Ενισχύσουμε τα μαγαζιά μας και τους παραγωγούς μας σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Οφείλουμε όλοι να σκεφτούμε το αύριο του τόπου μας, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, σε ένα θετικό οικονομικό περιβάλλον.

Οι τοπικές μας επιχειρήσεις, τα ποιοτικά τοπικά μας προϊόντα, αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Προσφέρουν θέσεις εργασίας και ενισχύουν την αναπτυξιακή προοπτική. Ας επιλέξουμε τοπικά λοιπόν και ας συμβάλλουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.