Τελευταίες Ειδήσεις

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Rapid test στο Δήμο Μετεώρων


Ο Δήμος Μετεώρων σε συνεννόηση  με τον Επικεφαλής των κλιμακίων του  Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ( ΕΟΔΥ) Ν. Τρικάλων  κ. Κουτσονάσιο Ιωάννη , συνεχίζουν  τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19  (Rapid Test) στην κεντρική  πλατεία της Καλαμπάκας , στο πλαίσιο πρόληψης και ασφάλειας της δημόσιας υγείας.

Το πρόγραμμα, από αύριο Τρίτη,   διαμορφώνεται ως εξής :

·       Τρίτη  8/3

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

·       Τετάρτη  9/3

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

·       Πέμπτη 10/3

Καλαμπάκα  08:00-10:00  ( κεντρική πλατεία)

·       Παρασκευή  11/3

Καλαμπάκα  08:00-11:00  ( κεντρική πλατεία)

Επίσης, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Ημιμαραθωνίου Δρόμου «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο Δήμος Μετεώρων σε συνεννόηση  με τον κ.  Κουτσονάσιο Ιωάννη  και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, 5η ΥΠΕ και τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων θα πραγματοποιήσει δωρεάν έλεγχους rapid tests την  :

·       Κυριακή 13/3

Καλαμπάκα 08:00 – 13:00 ( κεντρική πλατεία)

 

με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών, αθλητών  και συνοδών και τη καλύτερη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Για αυτό το λόγο δεν θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι αυτό το Σάββατο 12/3 στην πλατεία Καλαμπάκας.

 

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε test  θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον  ΑΜΚΑ  τους , να προσέρχονται  φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ , όλοι οι ανήλικοι πολίτες και μαθητές κάτω των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από  γονέα  ή καθηγητή του σχολείου,  με προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης που να βεβαιώνεται η συγκατάθεση των γονέων τους.

Η προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς είναι διαρκής με συνεχείς  δράσεις για την καλύτερη δυνατή προστασία όλων των πολιτών. Ενημερώνουμε τους πολίτες πως δεν πρέπει να εφησυχάζουμε , συνεχίζοντας την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του covid-19 για την προστασία της υγείας μας και του συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.