Τελευταίες Ειδήσεις

Παραδοσιακό Πάσχα στα Άγια Μετέωρα

 



< Στο νέο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ


 

> Σειρά εντυπωσιακών «γυρισμάτων» έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή για τις ανάγκες του αφιερώματος

 

> Στόχος να παρακινηθούν χιλιάδες Έλληνες για να επιλέξουν τη Θεσσαλία για το Πάσχα αλλά και για κάθε άλλη εποχή του χρόνου

 

«Άγιο Πάσχα στη Θεσσαλία. Ανάσταση στα Μετέωρα!».

Αυτό είναι το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους του περιοδικού ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ που θα κυκλοφορήσει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ πριν το ΠΑΣΧΑ.


Ο σκηνοθέτης και συνεργάτης του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ κ. Σταύρος Παρχαρίδης (δεξιά) ενημερώνει τον δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Λύπα για το αφιέρωμα στο «Άγιον Πάσχα στα Μετέωρα».

 

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αφιερώματος στο Πάσχα στα Μετέωρα ο συνεργάτης του περιοδικού Σταύρος Παρχαρίδης, σκηνοθέτης-ηθοποιός-συγγραφέας «έστησε» την εβδομάδα που μας πέρασε ένα… αληθινό Πάσχα στην Καλαμπάκα και το Καστράκι με φόντο τα Άγια Μετέωρα, με απόλυτο σεβασμό στα ήθη, τις παραδόσεις και τις αξίες της Ορθοδοξίας και του λαού μας.



Με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητου και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Π.Ε. Τρικάλων), του Δήμου Μετεώρων και του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Ν. Τρικάλων έγινε μια σειρά εντυπωσιακών «γυρισμάτων» τα οποία φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες του αφιερώματος.

Εντυπωσιακή και… ηρωική (λόγω του έντονου ψύχους) ήταν η συμμετοχή πολλών κατοίκων της περιοχής και κυρίως μελών από το θεατρικό εργαστήρι ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ και το Μορφωτικό Σύλλογο Γάβρου με επικεφαλής τον ακούραστο και αεικίνητο πρόεδρό του κ. Χαράλαμπο Ζούζουλα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την προβολή του τόπου τους.

Μαζί με τα υπόλοιπα θέματα για το ΠΑΣΧΑ στη Θεσσαλία, στο πέρασμα του χρόνου, είναι βέβαιο πως και το νέο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ θα γίνει συλλεκτικό και θα γεννήσει την επιθυμία σε χιλιάδες Έλληνες να επισκεφθούν τον τόπο μας και να τον γνωρίσουν καλύτερα…

 

Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.