Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκος Παππάς: Η χώρα χρειάζεται μια προοδευτική διακυβέρνηση με κεντρικό πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ


Στα Τρίκαλα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Νίκος Παππάς, ως κεντρικός ομιλητής της ανοιχτής προσυνεδριακής συνέλευσης του δυτικού τομέα Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που πραγματοποιήθηκε στο ArtCafé «Σουϊτα».


Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως είναι η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση που έχουν πλήξει νοικοκυριά κα επιχειρήσεις. Όπως τόνισε ο κ. Παππάς, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον Απρίλιο, σηματοδοτεί την απαρχή για την ανάγκη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης στη χώρα, απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Το παρόν στη συνέλευση έδωσαν τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων, ο Βουλευτής του νομού Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην Βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Χαϊδος, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Γιώργος Τσιάκαλος και αρκετά στελέχη, μέλη και φίλοι του κόμματος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.