Τελευταίες Ειδήσεις

Με αποτελεσματικότητα αντιμετώπισε ο Δήμος Μετεώρων την κακοκαιρία «Bianca»


Ο Δήμος Μετεώρων για ακόμη μια φορά βρέθηκε σε πλήρη ετοιμότητα και αντέδρασε άμεσα από την πρώτη στιγμή, για την αντιμετώπιση δυσμενών καιρικών φαινομένων όπως η κακοκαιρία «Bianca» που έπληξε την περιοχή μας με αποκορύφωμα τη χθεσινή βραδιά.

Ο μηχανισμός του Δήμου για άλλη μια φορά και για όσες φορές χρειαστεί με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο και σε στενή συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας κ. Θώμο Γεώργιο και κ. Τσίκαρη Βασίλειο, τους Περιφερειακούς Αντιδημάρχους Α’ και Β’ Τομέα αλλά και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων βρέθηκε ετοιμοπόλεμος.

Σε όλο τον Δήμο Μετεώρων μέχρι και αυτή τη στιγμή επιχειρούν μηχανήματα αποχιονισμού και δίνονται λύσεις σε όποια τυχόν επιμέρους προβλήματα παρουσιάζονται, έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση των Δημοτών σε όλους τους Οικισμούς, σε όλους τους επαγγελματίες καθώς και στην πιο απομακρυσμένη αγροκτηνοτροφική μονάδα.

Ο σωστός προγραμματισμός, η ετοιμότητα και η συνέπεια αυτής της Δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση άλλης μιας κακοκαιρίας και όχι μόνο απέφερε καρπούς.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.