Τελευταίες Ειδήσεις

OKE:Ραγδαία επιβάρυνση του βιοτικού επιπέδου των νοικοκυριών

 


Την άμεση καθιέρωση πλαφόν στις τιμές εισηγείται  η Ομάδα Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ραγδαία επιβάρυνση του βιοτικού επιπέδου των νοικοκυριών και του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων εξαιτίας της νεοφιλελεύθερης ιδεοληψίας που κατέχει τους κυβερνώντες.

    Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Οικονομικών της ΟΚΕ, Χάρης Οικονομόπουλος: "είναι επιτακτική η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ελεγκτικού μηχανισμού, που θα παρακολουθεί την πορεία του προϊόντος από τη γραμμή παραγωγής μέχρι την τελική τιμή πώλησης και θα επεμβαίνει διορθωτικά ανά περίπτωση".

    Με την παραπάνω διαδικασία μπορεί να αντιμετωπιστεί το χάσμα της εξωπραγματικής αναντιστοιχίας, που διέπει τη σχέση παραγωγού και καταναλωτή αλλά και το κύμα της αισχροκέρδειας, που έχει σαν αποτέλεσμα τον αθέμιτο πλουτισμό των κάθε λογής μεσαζόντων.

    Το βέβαιο είναι, ότι με τις ίδιες πρακτικές, οι οποίες προκάλεσαν εξ αρχής το πρόβλημα, στο όνομα της δήθεν ελεύθερης αγοράς είναι αδύνατον να αναχαιτιστεί η συντελούμενη οικονομική εξαθλίωση του Έλληνα.

 

      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.