Τελευταίες Ειδήσεις

Σε θερμό κλίμα και με διευρυμένη ατζέντα η συνάντηση Χρ. Μιχαλάκη - Π. Μαρινάκη


Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν χθες στο γραφείο του ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Στέλιος Κονταδάκης.

Η συνάντηση, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, καθώς οι τρεις άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά, ενώ υπάρχει και συνεχή συνεργασία για θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο. Άλλωστε, το έργο που γίνεται από τον Χρήστο Μιχαλάκη στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο στη ΝΔ, όσο και στο κυβερνητικό επιτελείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μιχαλάκης αναφέρθηκε σε σειρά έργων και παρεμβάσεων, τα οποία υλοποίησε και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Π.Ε. Τρικάλων, αλλά και στα μεγάλα έργα που η ολοκλήρωσή τους θα δημιουργήσει μία νέα αναπτυξιακή τροχιά για την περιοχή μας.

Οι παρεμβάσεις στο σπήλαιο Θεόπετρας που θα οδηγήσουν στην επαναπρόσβαση των πολιτών σε αυτό, τα δεκάδες αντιπλημμυρικά έργα που θωράκισαν την Περιφερειακή Ενότητα, παρά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που υπήρξαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Τρικάλων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο τραπέζι της συζήτησης. Παράλληλα, τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης των αγροτών και της αγροτικής παραγωγής και του τουριστικού προϊόντος, δύο ιδιαίτερα κομβικά θέματα για την περιοχή μας.

Ασφαλώς, ο Χρ. Μιχαλάκης έκανε εκτενή αναφορά τόσο στις εξελίξεις για τον Ε 65, που οδηγούν στην ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου, που θα βγάλει από την οδική απομόνωση τη Δυτική Θεσσαλία, όσο και στο κρίσιμο θέμα της λειτουργίας του Υδροηλεκτρικού Σταθμού της Μεσοχώρας. Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε την σημαντικότητα της λειτουργίας του έργου, κάτι που φάνηκε και από την τρέχουσα ενεργειακή κρίση, και στάθηκε και στις ενέργειες τόσο του ιδίου και ιδιαίτερα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού προς αυτή κατεύθυνση.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πολύ σημαντική και συντονισμένη προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ ως προς την διαχείριση της πανδημίας και τον εμβολιασμό των πολιτών, ενώ ο Χρήστος Μιχαλάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και προσωπικά προς τον Πρωθυπουργό, για την αρωγή και την στήριξη στην υλοποίηση των σημαντικών έργων στην περιοχή μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.