Τελευταίες Ειδήσεις

“Γαλάζια” επικράτηση στο ΔΣ εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων


Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες και προχθές και με μεγάλη συμμετοχή, οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών στο 9μελες Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Τρικάλων,καθώς και τον αντιπροσώπων σε ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ. Από τους 843 εργαζομένους ψήφισαν 723 και βρέθηκαν στην κάλπη 696 έγκυρα 18 άκυρα και 9 λευκά.


Ο συνδυασμός «Υγειονομικό όραμα» που πρόσκειται στην ΔΑΚΕ υγιειονομικών της ΝΔ για πρώτη φορά στην ιστορία του νοσηλευτικού ιδρύματος, εξέλεξε 4 έδρες στο ΔΣ εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων λαμβάνοντας 301 ψήφους.


Από το συνδυασμό εκλέγονται ο Ηλίας τσιμπίδας η Ρεβέκκα Κουφοδημοπούλου ο Νίκος Ρίζος και ο Διονύσης Αλιάγας.


Δεύτερος ήρθε ο συνδυασμός της «Δημοκρατικής ενότητας εργαζομένων νοσοκομείου» που εξέλεξε 3 έδρες καθώς έλαβε 247 ψήφους. Από τον συνδυασμό εκλέγονται η Σταυρούλα Κόσυβα ο Κώστας Ντόβας και η Αθανασία Γκαγκαμάνου .


Από μια έδρα εξέλεξε με 60 ψήφους ο συνδυασμός« Ενότητα υγειονομικών »όπου εκλεκτικέ ο Χρήστος Μπέκος και ο συνδυασμός «Υγειονομική συσπείρωση» με 51 ψήφους και εξέλεξε την Βάσω Μπακάση.


Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεδριάσει το νέο ΔΣ προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των Οργάνων του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.