Τελευταίες Ειδήσεις

ΙΧ «βύθισε» την Καλαμπάκα στο σκοτάδι


Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε για μια και πλέον ώρα η πόλη της Καλαμπάκας και αρκετά χωριά της περιοχής τα ξημερώματα της Κυριακής εξ αιτίας τροχαίου ατυχήματος με συνέπεια να γκρεμιστεί μια κολώνα της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις έξι το πρωί ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν στην εθνική οδό Καλαμπάκας-Ιωαννίνων  λίγο μετά το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες εκτράπηκε της πορείας του και έπεσε με ταχύτητα επάνω σε κολώνα της ΔΕΗ κόβοντας την κυριολεκτικά στα δύο ενώ το όχημα ανατράπηκε και κατέληξε σε παρακείμενο χαντάκι.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός του οχήματος που μεταφέρθηκε στο ΚΥ Καλαμπάκας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος έκλεισαν την κυκλοφορία προς αποφυγή άλλου ατυχήματος καθώς τα ηλεκτροφόρα καλώδια είχαν πέσει στο οδόστρωμα της ε.ο. Καλαμπάκας-Ιωαννίνων.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα συνεργεία της ΔΕΗ που ρίχτηκαν στην μάχη αποκατάστασης της ζημιάς και τελικά κατάφεραν μετά από συντονισμένες ενέργειες να επαναφέρουν την ηλεκτροδότηση μετά από μια και πλέον ώρα διακοπής τους.

Σημειώνεται ότι για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται σχετική προανάκριση από το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας της ΑΔ Τρικάλων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.