Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεδρίαση Οργάνωσης Μελών Πύλης του ΣΥΡΙΖΑ

 


Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022, η συνεδρίαση της Οργάνωσης Μελών Πύλης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, με αντικείμενο την έναρξη του διαλόγου, την κατάθεση των απόψεων και των  προτάσεων όλων των μελών, εν όψει του 3oυ Συνεδρίου του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 14 έως 17 Απριλίου 2022.

Στη συνάντηση, εκτός από τα μέλη της Οργάνωσης από τα ορεινά και πεδινά χωριά του Δήμου Πύλης, συμμετείχαν : ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, ο πρώην βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης, τα μέλη του της Νομαρχιακής Επιτροπής,  Χρήστος Μπάτζιος, Δημήτρης Ζάμπρας και Ορέστης Σιώχος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, όπως:

η ακρίβεια, οι δυσβάσταχτοι λογαριασμοί ηλεκτρικού και θέρμανσης, η τραγική κατάσταση της οικονομίας της χώρας, τα ελλιπή μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, η ενεργειακή κρίση και η κλιματική αλλαγή, η εκτόξευση των τιμών των καυσίμων, η μείωση κατά 15.7% της αγοραστικής δύναμης των εργαζόμενων, των μισθωτών, των αγροτών και των συνταξιούχων, μόνο κατά το τελευταίο διάστημα.

            Αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος σε δημιουργικό και εποικοδομητικό κλίμα, με κοινή διαπίστωση πως η καταστροφική φιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν πάει άλλο !

Τονίστηκε, ιδιαίτερα, η ανάγκη προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας και η ανάγκη ενίσχυσης και παρουσίας του κόμματος.

Για αυτό, καλούμε τους φίλους του κόμματος και κάθε ενεργό Πολίτη, να ενταχθούν  στις γραμμές του κόμματός μας και να ενισχύσουν τον αγώνα για δικαιοσύνη, διαφάνεια, κοινωνική ισότητα, ενδυνάμωση του δημόσιου χαρακτήρα της Παιδείας και της Υγείας. Για τη δημιουργία μίας Κοινωνίας των Πολιτών με όραμα για τη νέα γενιά, την ισότητα, τη Δημοκρατία και την καταπολέμηση της ανεργίας και της διαφθοράς.

                                           

Ο.Μ ΠΥΛΗΣ- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.