Τελευταίες Ειδήσεις

Σύσκεψη ΔΕΕΠ Τρικάλων: Σε εκλογική ετοιμότητα έθεσαν τα τοπικά στελέχη της ΝΔ Μαρινάκης & Κονταδάκης


Ευρεία σύσκεψη υπό την Προεδρία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη και του Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος Στέλιου Κονταδάκη, πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Τρικάλων.


Στη σύσκεψη τέθηκαν επί τάπητος όλες οι πολιτικές εξελίξεις, τόσο στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, όσο και γενικότερα. Όπως επισήμανε ο κ. Μαρινάκης, ο σκοπός της σημερινής του επίσκεψης στο νομό Τρικάλων, είναι αφενός η προβολή του κυβερνητικού έργου σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο νομού με την υλοποίηση των μεγάλων έργων πνοής όπως είναι η ολοκλήρωση του Ε-65, το υδροηλεκτρικό έργο τηςΜεσοχώρας και η υπογειοποίηση των δικτύων ύδρευσης προς όφελος του αγροτικού κόσμου. Παράλληλα υπογραμμίστηκε η ανάγκη για ανανέωση των προσώπων που ασχολούνται με την πολιτική και η ενεργή ανάμειξη των νέων στα κοινά.


Από την πλευρά του ο κ. Κονταδάκης έθεσε σε εκλογική ετοιμότητα όλα τα τοπικά στελέχη, ρίχνοντας ιδιαίτερα βάρος στην ανάδειξη από όλα τα κομματικά στελέχη του κυβερνητικού έργου στις πλατιές μάζες της κοινωνίας, με τρόπο σοβαρό και υπεύθυνο, χωρίς προκλητικές ενέργειες και συμπεριφορές. Επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα ζήτησε να δοθεί από τις τοπικές κομματικές οργανώσεις στο θέμα των εκλογικών αντιπροσώπων, που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στα εκλογικά τμήματα, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί πως ο χρόνος των εκλογών δεν θα πρέπει να θεωρείται ιδιαίτερα μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.