Τελευταίες Ειδήσεις

Άλλη μια δέσμευση της Παπακώστα που έγινε ‘’Πράξη’’: το Κέντρο Ημέρας Παιδιών & Εφήβων στα Τρίκαλα.


Με την επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας κας. Ζωής Ράπτη επισφραγίζεται η δημιουργία του Κέντρου Ημέρας Παιδιών και Εφήβων στα Τρίκαλα, μια πρωτοβουλία της Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα, ήδη από τον περασμένο Μάρτιο.

 

Η αρμόδια Υφυπουργός για θέματα Ψυχικής Υγείας και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων, κα. Ράπτη, επικρότησε και στήριξε ευθύς εξαρχής την πρόταση της Βουλευτή, για την υλοποίηση ενός χώρου με επίκεντρο τους νέους και την επίλυση ζητημάτων ψυχικής υγείας και εθισμών των εφήβων από το διαδίκτυο, αλλά και από εξαρτησιογόνες ουσίες (αλκοόλ, ναρκωτικά).

 

Επιπροσθέτως, ένα θέμα για το οποίο η Τρικαλινή Βουλευτής, κα. Παπακώστα σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κο. Παπαευσταθίου, ενήργησε άμεσα και ‘’πίεσε’’ προς την υλοποίησή του, ήταν η μεταφορά του Τομέα ΕΚΑΒ Τρικάλων, από τις ακατάλληλες εγκαταστάσεις που στεγαζόταν, σε έναν χώρο εντός του Γ.Ν Τρικάλων πιο ανθρώπινο και αξιοπρεπή, βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες εργασίας . Αίτημα, του οποίου την υλοποίηση ανακοίνωσε η Υφυπουργός κατά την σημερινή της επίσκεψη.

 

‘’Προχώρησε’’  δε σε πρόταση προς την Υφυπουργού Υγείας για τη δημιουργία στα Τρίκαλα ενός Κέντρου Βοήθειας  για άτομα πάσχοντα από Άνοια και τη Νόσο Alzheimer, οι οποίες σύμφωνα με όλα τα επιστημονικά δεδομένα είναι η νόσος του 21ου αιώνα.

 

Η κα. Παπακώστα ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Υφυπουργό κα. Ράπτη, με την οποία διατηρούν άρρηκτες σχέσεις, για την αμεσότητα στην υλοποίηση των ανωτέρω πρωτοβουλιών και προτάσεων της Βουλευτού και την συνεχάρη για το έργο της, όλο αυτό το διάστημα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.