Τελευταίες Ειδήσεις

Δολοφονία Άλκη: Στα χέρια των ελληνικών Αρχών ο 20χρονος Αλβανός - Συνεχίζονται οι απολογίες


Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στη χώρα του. Ολοκληρώνονται σήμερα οι απολογίες.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στα ελληνοαλβανικά σύνορα και παραδόθηκε. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε από την Αλβανική Αστυνομία στον Μεθοριακό Σταθμό της Κρυσταλλοπηγής και παραδόθηκε.


Στη συνέχεια έφτασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, συνοδεία του στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ., επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνου Σκούμα, ο οποίος και τον παρέλαβε στα ελληνοαλβανικά σύνορα.


Ο Κ. Σκούμας επικοινώνησε μάλιστα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο και ενημέρωσε σχετικά.


Yπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης ο 20χρονος, αλβανικής καταγωγής, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κορυτσάς για να παραδοθεί και εμφανίστηκε θετικός στο να εκδοθεί στην Ελλάδα.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες, σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία αν δεν απαγγελθούν κατηγορίες σε κάποιον που είναι κρατούμενος για 10 ώρες τότε εκείνος μένει ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.