Τελευταίες Ειδήσεις

«Διαδικτυακή Κοπή Βασιλόπιτας 2022 των Θεσσαλών Ευρώπης» «Τυχερός ο Θεσσαλικός Σύλλογος Ντύσσελντορφ»


Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. και οι Σύλλογοι-Μέλη συναντήθηκαν μέσω τηλεδιάσκεψης και σε ευχάριστο κλίμα μακριά από την πατρίδα τους, έκοψαν την Βασιλόπιτά τους για το 2022. Η κοπή διαδικτυακής Βασιλόπιτας των Θεσσαλών Ευρώπης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 παρουσία εκπροσώπων των Συλλόγων.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας ευχαρίστησε τους Συλλόγους - μέλη της Ομοσπονδίας και τα μέλη της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών.

Η Γραμματέας της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Πολυάνθη Γιάνναρου παρουσίασε απλά και εν συντομία τους 3 Ιεράρχες, που γιορτάζουν στις 30 Ιανουαρίου, τη βιογραφία τους, κάποια μηνύματά τους, και σήμερα επίκαιρα, το πολύπλευρο έργο τους και την κοινωνική προσφορά τους που δικαιολογούν απόλυτα γιατί είναι πρότυπα προς μίμηση και προστάτες των γραμμάτων, και κατ επέκταση των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας: κ. Ευθύμιο Κερασοβίτη και κ. Αναστασία Κερασοβίτη από Νυρεμβέργη, κ. Αθανασία Ρουσιαμάνη, κ. Δημήτρη Ρουσιαμάνη και κ. Κώστας Μυλωνάς από Ντύσελντορφ, κ. Κώστα Φιλίππου από Βισμπάντεν, κ. Πολυάνθη Γιάνναρου και κ. Ελευθερία Θάνου από Μπήλεφελντ, κ. Βασιλική Λασπά από Σβάινφουρτ, κ. Βάγια Βαλιώτη και κ. Στέφανο Ψύρρα από Μόναχο, κ. Αντώνη Κουκουράβα από Γκύτερσλο καθώς και από τη Γενική Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Φωτεινή Μίχου.

Το φλουρί της ηλεκτρονικής βασιλόπιτας έτυχε στο κομμάτι  του Θεσσαλικού Συλλόγου Ντύσσελντορφ. Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων της Ομοσπονδίας ευχήθηκαν στον τυχερό Σύλλογο και στα παρόντα μέλη κ. Αθανασία Ρουσιαμάνη, κ. Δημήτρη Ρουσιαμάνη και κ. Κώστα Μυλωνά, πάντα επιτυχίες, δημιουργικότητα και  πολλές αξιόλογες εκδηλώσεις. Οι Θεσσαλοί της Ευρώπης έδωσαν ραντεβού για τις 3 Απριλίου 2022, όπου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη Γενική Συνέλευση.

Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης εύχεται σε όλον τον κόσμο ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και χαρούμενο 2022 και οι 3 Ιεράρχες, Μέγας Βασίλειος, Γρηγόριος ο Θεολόγος και  Ιωάννης Χρυσόστομος να είναι εμπνευστές και εμψυχωτές μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

Διαμαντής Γκίκας

 

 

 

   Η Α’  Γραμματέας

Πολυάνθη Γιάνναρου

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.