Τελευταίες Ειδήσεις

Φοβερό τροχαίο με Ferrari στη Βούλα - Νεκρός ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού


Ο οδηγός το αγόρασε σήμερα και το οδηγούσε για πρώτη φορά - Ανέπτυξε ταχύτητα  βγήκε εκτός δρόμου και το αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε δέντρο όπου ανεφλέγη - Το δυστύχημα έγινε κοντά στην διασταύρωση της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Παραλιακή


Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στην Βούλα.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν  ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν - όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες -  ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο  κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.  Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα απεγκλωβίστηκε από τη φλεγόμενη Ferrari.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό. Η προσπάθειά του ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.  

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής έφθασαν άμεσα στο σημείο και προσπαθούν να διαπιστώσουν τις συνθήκες που σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα ενώ έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να μην προκληθεί άλλο τροχαίο ατύχημα.

O πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης

Η κοπέλα δεν μπορεί να μιλήσει ενώ αναμένεται να εξεταστεί υλικό από κάμερες για να έχουν οι συνάδελφοι πλήρη εικόνα» τονίζει  o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης.


Δείτε φωτογραφίες με την κατεστραμμένη Ferrari:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.