Τελευταίες Ειδήσεις

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Σκρέκα στον ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση


Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, στο Κέντρο Ελέγχου Αττικής του ΔΕΔΔΗΕ λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς.


Ειδικότερα, ο κ. Σκρέκας, συμμετείχε σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ελέγχου Αττικής του ΔΕΔΔΗΕ (Τομέας Ανάπτυξης και Λειτουργίας Δικτύου Αττικής), για τον σχεδιασμό και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της χώρας, ενόψει της κορύφωσης της κακοκαιρίας «ΕΛΠΙΔΑ».


Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Τάσος Μάνος, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Δικτύου, Ηρακλής Μενεγάτος και οι επικεφαλής της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής.


Για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, στην Αττική έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται το σύνολο του τακτικού και εργολαβικού προσωπικού. Ειδικότερα, 550 άτομα και 140 οχήματα και μηχανήματα έργου βρίσκονται σε ετοιμότητα σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Αττικής.


Τα συνεργεία αντιμετώπισης βλαβών έχουν ενισχυθεί και σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται τα συνεργαζόμενα συνεργεία για τυχόν επιπλέον ενίσχυση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές που τα καιρικά φαινόμενα θα είναι πιο έντονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.