Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστίες του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου στο Πρόεδρο Νίκο Βαλομάνδρα


 Στο «Μύλο των Ξωτικών» και στην υπέροχη πόλη των Τρικάλων ξεναγηθήκαμε κατά την περίοδο των γιορτών από τον φίλο και πρόεδρο των εργολάβων υδραυλικών του νομού Τρικάλων Νίκο Βαλομάνδρα.


Ξεκινώντας από την Αθήνα και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα κατά της Covid-19, φτάσαμε οικογενειακώς στα Τρίκαλα.Χρειάστηκε να προηγηθεί μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία με το φίλο Νίκο και αυτό ήταν η αρχή για την υπέροχη ξενάγηση που μας επεφύλαξε. Μας υποδέχθηκε ο ίδιος, γεγονός που μας εξέπληξε ευχάριστα. Μας ξενάγησε στην όμορφη πόλη των Τρικάλων και στα μοναστήρια των Μετεώρων. Φυσικά δεν έλειψε και η συντροφιά του και κατά την απογευματινή μας βόλτα στο «Μύλο των Ξωτικών», για το παιχνίδι των παιδιών.


Ο αγαπητός φίλος και πρόεδρος των υδραυλικών του νομού Νίκος Βαλομάνδρας, μας σκλάβωσε με την φιλόξενη του διάθεση και μας βοήθησε, ώστε να περάσουμε όμορφες στιγμές,


Κλείνοντας, εκτός ότι εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου για την υπέροχη ξενάγηση του, οφείλω να υπογραμμίσω πως τέτοιοι άνθρωποι που τους  διέπουν αρχές και ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως της φιλοξενίας, αλλά και της ανάγκης για γνώση της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου τους, δυστυχώς λείπουν από την κοινωνία, Η ανιδιοτελής προσφορά και επιθυμίας τους-όπως του αγαπητού Νίκου-αποτελεί σημείο αναγκαίο όσο ποτέ για την κάθε τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα στην περιφέρεια.


Με τιμή


Γιάννης Εμ. Χατζηκωνσταντίνου


Δημοσιογράφος, Συντονιστής τύπου ΟΒΥΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.