Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ (ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ)


Με την κλήρωση των δώρων που ο δήμος Μετεώρων διέθεσε, σε συνεργασία με ξενοδοχεία του δήμου - μέλη της ένωσης ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων, ολοκλήρωσε τις δράσεις που αφορούν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την παρουσία του στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο με τίτλο «ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε διαγωνισμό στον οποίο οι επισκέπτες είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν σε κλήρωση η οποία υλοποιήθηκε στο δημαρχείο του δήμου Μετεώρων την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 από την οποία προέκυψαν 12 τυχεροί, ο καθένας από τους οποίους κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις για δύο άτομα σε κάποιο ξενοδοχείο.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ήταν οι: ALEXIOU HOTEL, AMALIA HOTEL, GALAXY HOTEL, DOUPIANI HOTEL, EDELWEISS HOTEL, EPAVLIS HOTEL, THEATRO HOTEL, KAIKIS HOTEL, METEORITIS HOTEL, DELLAS HOTEL, REX HOTEL, TSIKELI HOTEL

Αναγνωρίζοντας το πνεύμα συνεργασίας των επιχειρήσεων του δήμου μας και την εθελοντική διάθεση των ανθρώπων τους για προσφορά, ευχόμαστε σε όλους, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και στις οικογένειές τους ένα νέο έτος 2022 γεμάτο Υγεία, Ευημερία και Πρόοδο.

Από το Γραφείο του Δημάρχου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.