Τελευταίες Ειδήσεις

Στον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό ο Λ. Αβραμόπουλος-Συζήτηση για τα έργα της Καλαμπάκας


Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης στο γραφείο του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την ιδιαίτερη μέριμνα που δείχνει για την περιοχή, που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι στο Δήμο Μετεώρων έχουν διατεθεί ή διατίθενται συνολικά 80 εκ. € από το 2011. Ενημερώθηκε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη για την αναβάθμιση της ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας, έργο που βρίσκεται στο στάδιο της συμβασιοποίησης, αλλά και για τη μελέτη βελτίωσης της ε.ο. Τρικάλων-Γρεβενών, από το Μουργκάνι και πάνω, έργο ύψους 900.000 €.
Ο κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος έθεσε υπ’ όψιν του κ. Κώστα Αγοραστού σειρά αιτημάτων που αφορούν τόσο την πόλη της Καλαμπάκας, όσο και τα χωριά της περιοχής.
«Αισθανόμαστε τυχεροί» δηλώνει ο κ. Αβραμόπουλος «που έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο όπως ο κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη φροντίζουν για την προώθηση των μεγάλων έργων υποδομής της περιοχής μας. Ο αείμνηστος Χρήστος Σινάνης έτρεξε δεκάδες έργα στο Δήμο μας, τα οποία μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε κι εμείς και προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι από το 2023 και μετά και με την στήριξη των συνδημοτών μας, να τρέξουμε ένα νέο και φιλόδοξο πρόγραμμα για το Δήμο Μετεώρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.