Τελευταίες Ειδήσεις

Το πανάκριβο αγροτικό ρεύμα και οι αποφάσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ που αιφνιδιάζουν τους αγρότες, σήμερα στη «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ»


Το πανάκριβο αγροτικό ρεύμα, με τις υπέρογκες αυξήσεις που βιώνουν οι παραγωγοί καθώς και οι πρόσφατες αποφάσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ για τα ηλεκτρονικά μισθωτήρια αλλά και τη διασταύρωση των δηλώσεων ΟΣΔΕ με το Κτηματολόγιο, που αιφνιδίασαν τους αγρότες, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν σήμερα Τρίτη 7-12-2021 και ώρα 22:30, στην εκπομπή  «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

 

Παράλληλα, θα αναλυθεί και ένα νέο πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε νέους αγρότες της περιφέρειας Θεσσαλίας, οι οποίοι παρότι πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους στον ΕΦΚΑ, όμως στο σύστημα του ασφαλιστικού οργανισμού, αυτές δεν φαίνονται, με αποτέλεσμα να κοινοποιούνται, ως οφειλές στο ΚΕΑΟ.     

 

Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής, είναι οι:

·        Ματούλα Αϋφαντή, πρόεδρος συνεταιρισμού «Φαρσάλων Γη»

·        Κώστας Τζέλας, πρόεδρος Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας

·        Γιώργος Παπαδημητρίου,  Φοροτεχνικός, Πρόεδρος του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Νομού Καρδίτσας (Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ.)

·        Γιώργος Βαϊόπουλος, πρόεδρος Συνεταιρισμού αγελαδοτρόφων & προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας

·        Χρήστος Παπαδημητρίου, αντιδήμαρχος Ελασσόνας, μέλος Δ.Σ. Καπνικού Συνεταιρισμού Ελασσόνας

·        Ιωάννα Παπαστεργίου, νέα αγρότισσα

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.