Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Παπανδρέου στον Δήμαρχο Μετεώρων


Την Καλαμπάκα επισκέφτηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία έφθασε το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμπάκας όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος και μέλη της δημοτικής αρχής και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καλαμπάκας πρωτοστατούντος του πολιτευτή Κώστα Φαμίση.

Ο κ. Αλέκος καλωσόρισε τον κ. Παπανδρέου και εν τάχει τον ενημέρωσε για την πορεία και τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης από την κυβέρνηση καθώς λόγω της μεγάλης του έκτασης και της υψηλής τουριστικής κίνησής λόγω Μετεώρων απαιτείται ουσιαστική στήριξη και δη με διαφορετικά κριτήρια.

Από την πλευρά  του ο κ. Παπανδρέου άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τα λεγόμενα του δημάρχου τονίζοντας την ανάγκη η πολιτεία να στρέψει το ενδιαφέρον της στα σοβαρά ζητήματα του Δήμου Μετεώρων αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Το κλίμα καθόλα θετικό μεταξύ των παρισταμένων με τον πρώην πρωθυπουργό να δέχεται αναμνηστικά δώρα από τον Δήμαρχο Μετεώρων αλλά και μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου από τον Αντιδήμαρχο κ. Λύπα εκ μέρους του ΑΓΡΟΓΑΛ ενώ μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο πραγματοποίησε ολιγόλεπτη στάση στο εστιατόριο Πανελλήνιο όπου στο παρελθόν έχει απολαύσει την εξαιρετική κουζίνα του.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.