Τελευταίες Ειδήσεις

«Χειροτονία του Επισκόπου Μαγνησίας Χριστοδούλου στο Σύδνεϋ Αυστραλίας»


Στις 14 Νοεμβρίου 2021 τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας η χειροτονία του Θεοφιλέστατου κ. Χριστόδουλου καταγόμενου από Θεσσαλία. Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος στον λόγο του αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια στην προσωπικότητα και στην ιερατική πορεία του νέου Επισκόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.  

 

Ο Θεοφιλέστατος κ. Χριστόδουλος εξέφρασε την απεριόριστη αγάπη του για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην Ενορία του Αγίου Νικολάου, στην οποία διακόνησε για οκτώμισι ολόκληρα χρόνια, καθώς και για όλους τους ενορίτες του. Επίσης, μνημόνευσε αναλυτικά και ευχαρίστησε εγκάρδια τους ανθρώπους που, στην πορεία της ζωής του, χάραξαν βαθιά μέσα του την αγάπη του για τον Θεό και τον καθοδήγησαν πνευματικά κατά την ιερατική του διαδρομή.

 

Στην χειροτονία παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση ο Α’ Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γιώργος Μπλιόκας, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή του ως νέου Επισκόπου Μαγνησίας.

 

Στη συνέχεια μεταβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς των Θεσσαλών Αποδήμων τονίζοντας ότι «Είμαστε περήφανοι όταν Θεσσαλοί διαπρέπουν στην κοινωνία. Η εκλογή σας, πιστεύουμε, σηματοδοτεί μία νέα εποχή αγάπης, πνευματικότητας και κοινωνικής προσφοράς. Διάπυρες είναι οι ευχές όλων των μελών μας, ώστε ο Θεός να Σας δίνει δύναμη και να Σας οδηγεί στην ιερή αποστολή σας.»

 

ΑΞΙΟΣ ! Να έχουμε όλοι την ευχή σας !

 

Με εκτίμηση – Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο Πρόεδρος

Διαμαντής Γκίκας


 

 

Η Γραμματέας

Φωτεινή Μίχου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.