Τελευταίες Ειδήσεις

Αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου ΄΄ Σκαμνιές΄΄ στην Πηγή Τρικάλων


Μετά την παρέλευση του Πανελληνίου πρωταθλήματος σε ανώμαλο δρόμο το οποίο διεξήχθη στο Νομό μας, για πολλοστή φορά, στο Αθλητικό Κέντρο ΄΄Σκαμνιές΄΄ στην Πηγή Τρικάλων του Δήμου Πύλης, αναδείχθηκε η τεράστια σημασία της ανάγκης αναβάθμισης του υπάρχοντος Αθλητικού Κέντρου.

Η αναβάθμιση του θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε ένα διεθνές κέντρο αθλητισμού και θα έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά αθλητικά, οικονομικά, αναπτυξιακά,  πολιτισμικά και κοινωνικά οφέλη.

 Η προστιθέμενη υπεραξία που θα δημιουργήσει θα καταστήσει τον Νομό μας σημείο αναφοράς για μεγάλα αθλητικά γεγονότα και διεθνείς διοργανώσεις, και με ότι συνεπάγεται από αυτές, καθώς ο Αθλητικός  Τουρισμός, με στόχευση,  αποτελεί  «δυναμικό   οικονομικό  επιχειρείν»  και αναπόσπαστη συνιστώσα των  σύγχρονων  κοινωνιών.

Ο Δήμος Πύλης και η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες έτσι ώστε να το Αθλητικό Κέντρο ΄΄Σκαμνιές΄΄ να αναβαθμιστεί σε διεθνή πρότυπα και να αποτελέσει ένα σημαντικό αθλητικό και αναπτυξιακό έργο για τον Νομό μας.

Μπουλογεώργος Θανάσης

Μέλος Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων

Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.