Της έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα

Μετά την αποτρόπαια πράξη του, τύλιξε το σώμα της με σεντόνια και ένα πάπλωμα ενώ προηγουμένως της έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Την έσυρε μέχρι το ασανσέρ, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου και άφησε τη σορό της.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα που αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου, δηλώθηκε η εξαφάνισή της από την αδερφή της η οποία έδωσε την πληροφορία ότι την Πέμπτη το πρωί θα πήγαινε μέχρι το σούπερ μάρκετ για να κάνει τα ψώνια της. Άλλωστε, η αστυνομία, κατά την αρχική της έρευνα, όταν μπήκε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι έλειπαν μόνο τα κλειδιά του σπιτιού της και κανένα άλλο έγγραφο. Ούτε καν κάποιο από τα δύο κινητά που είχε το θύμα. Πάντως, στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο δεν κατάφερε να βρει ο δράστης ή δεν πρόλαβε να ψάξει λόγω της πράξης του.

Η αστυνομία αμέσως έστρεψε την έρευνα στο οικείο της περιβάλλον ενώ από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έβαλαν στο στόχαστρο τον βαφτισιμιό της ο οποίος και συνελήφθη χθες Σάββατο. Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την Aστυνομία ενώ φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, έγινε έφοδος, με εισαγγελική παραγγελία, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, αλλά παραμένει ακόμη άφαντος. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.