Τελευταίες Ειδήσεις

Υπενθύμιση & ενημέρωση

 


Σε πρωινή εκπομπή Ραδιοφωνικού Σταθμού (ΜΕΤΕΩΡΑ) ακούγοντας εκ των υστέρων τον αρμόδιο   για τα αδέσποτα Αντιδήμαρχο Κύριο Κερασοβίτη,μου ήταν αδύνατο να δεχτώ πολλές ασάφειες και κάποιες εκτώς πραγματικότητας θα χαρακτήριζα  δηλώσεις του γι αυτό  και η παρούσα επιστολή.

 Δε μπορώ να διανοηθώ το τι ώθησε ένα άτομο με διαφορετικές αντιλήψεις και ιδέες όπως και ο ίδιος λέει και τον πίστευα ότι είχε, και τώρα να ανατρέχει στο παρελθόν  για ευθύνες άλλων ώστε έτσι να δικαιολογήσει τη σημερινή κακή πραγματικότητα και μετά απο δύομιση μήνες στα καθήκοντα του, πόσο μάλιστα όταν ο ίδιος δήλωνε ότι θα συνεχίσει με ότι κι όπως τα  βρήκε.
 Η Δημοτική Αρχή πιάστηκε απο  λάθος άκρη για λύση του θέματος αδέσποτα.
Επειδή πολλοί γνωρίζουμε τι έφταιξε εξ αρχής, δεν δικαιολογείται.
 Πρός το παρόν λοιπόν θα αναφερθώ: α) στις ταίστρες σε συνδυασμό με τις επανεντάξεις αδέσποτων τις οποίες κάποιες τοποθετήθηκαν σε λάθος σημεία  στα οποία υπήρχαν χρόνιες διαμαρτυρίες κατοίκων και με σκυλιά  που δεν ήταν στο οικείο περιβάλλον τους.
Το αποτέλεσμα παρά τη καλή  πρόθεση (ασχέτως που το νόμο ήδη τον παραβήκανε) δεν θα αλλάξει, αλλά θα συνεχίσει να είναι με επιθέσεις, ζημιές σε περιουσίες τρίτων και θανατώσεις για τα οποία  πιθανών να ζητηθεί απο το Δήμο να καλύψει αλλά και οι φιλόζωοι να το πληρώσουν με όποιο τίμημα.
β)Το πιο σημαντικό.ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ & Αμαξοστάσιο.
Αναφέρθηκε λανθασμένα σε "προηγούμενους" κι ότι δεν άγγιξαν το θέμα προσβάλλοντας έτσι πολλούς συμπολίτες οι οποίοι μέχρι και σήμερα χωρίς να είναι υποχρεωμένοι στειρώνουν και αδέσποτα ζώα με δικά τους έξοδα.
 Η ΣΤΕΓΗ και ο Κτενάς σε αντίθεση με άλλους αλεξιπτωτιστές ή μπαλαντέρ φιλόζωους  που επαναπαύονται σε ιδέες επι θεωριών, έκανε και συνεχίζει πέραν όποιας περίθαλψης να κάνει και στειρώσεις σε αδέσποτα δωρεάν χωρίς καμία συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και το έχει αποδείξει.
Μη προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέριες.
Γνωρίζετε γιατί το κάνουμε αυτό όλοι εμείς ? ? ? 
Διότι πολύ απλά έχουμε καταρχήν συνείδηση με πραγματικές ευαισθησίες, έχουμε καθημερινή εικόνα με εργο και σχεδόν πραγματικό αριθμό αδέσποτων, σε εμάς προστρέχουν όλοι αφού δε βρίσκουν ανταπόκριση απο εσάς και τέλος αντιλαμβανόμαστε ότι εαν  δεν "επέμβουμε" τα ζώα τη πληρώνουν και θα τα βρούμε πάλι μπροστά μας.
 Όσο για το Αμαξοστάσιο χάος επικράτησε απο το δικό σας παρελθόν και συγκεκριμένα απο 1-9-2019 .
Καθώς δούλευα επίσης δωρεάν για το Δήμο μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ ως οδηγός μέχρι και το Νοέμβριο του '19 δεν υπήρχε θηλυκό ώστε να γεννάει εκεί αφού τα είχαμε στειρώσει ήδη απο το.... 2016 στο Δημοτικό Σχολείο Περιστέρας.
 Να σας θυμίσω λοιπόν κύριε Κερασοβίτη ότι  συγκεκριμένα το Μάιο και τον Ιούλιο του 2020 καθώς η "Στεγη"και ο Κτενάς έτρεχαν πάλι προγράμματα  στειρώσεων, κι αφού σας καλέσαμε ώς Δημοτική Αρχή να μεταφέρετε σκυλιά απο τα σφαγεία  "Μεράι" και το ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ώστε να στειρωθούν και μάλιστα δωρεάν, μάλλον δε θελήσατε να υποχρεωθείτε.
 «Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν. Το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν».
Αλήθεια τώρα, εσείς ως Δημοτική Αρχή που διανύετε τον τρίτο χρόνο...δεν έχετε ήδη παρελθόν με πεπραγμένα?
Κοντά τα πόδια της μνήμης.
Έχω κουραστεί να ακούω κάθε φορά που αναλαμβάνει άλλος να ρίχνει τις ευθύνες σε προηγούμενους ότι παρέλαβε καμένη γή και κάνουμε νέα αρχή.
 Η επιστολή  αυτή Βασίλη είναι προτρεπτική και όχι αντιπολιτευτική,ώστε να καλέσετε μαζί σας άτομα που αναγνωρισμένα κατέχουν κάτι παραπάνω στο τι ισχύει σε θεωρία και πράξη επι των αδέσποτων...εαν φυσικά το επιθυμείτε.
Και κάτι τελευταίο,
Ανακοινώσατε και προτρέψατε τους πολίτες στο τηλέφωνο του αμαξοστασίου, ώστε να μην ψάχνουν τον αντιδήμαρχο.
Ενημερώστε μας όμως και που πρέπει ν απευθυνόμαστε με τη παρέλευση του ωραρίου  και τις αργίες ώστε μην σας ενοχλούμε.
Πολλοί ενδιαφέρονται αλλά λίγοι ασχολούνται και μάλιστα ανιδιοτελώς. 
 Ευχαριστώ εσένα και όσους με διάβασαν.
Κτενάς Χρήστος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.