Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ - ΣΟΝΟ Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, προσκαλούν νέους ηλικίας από 6 έως 24 ετών, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Τρικάλων, σπουδαστές μουσικής, μαθητές του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς μουσικούς, και οποιονδήποτε ανεξάρτητο νεαρό μουσικό, που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝ Tρικάλων να συμπληρώσει τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ και να την υποβάλει μέχρι και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021.

Πριν την κατάθεση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι και οι γονείς/ κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης - Λειτουργίας (ΚΟΛ ) της ΣΟΝ.

Η Αίτηση Συμμετοχής, Ο Κανονισμός Οργάνωσης- Λειτουργίας (Κ.Ο.Λ.) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων και στο μενού της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων http://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/, όπου αναφέρονται ο Σκοπός και οι Δράσεις της ΣΟΝ.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Την Αίτηση Συμμετοχής μπορεί να στείλει το υποψήφιο μέλος, ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας http://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/.

Η αποδοχή συμμετοχής στην ΣΟΝ θα γίνει έπειτα από ακρόαση από τον καλλιτεχνικό Διευθυντή της Ορχήστρας και Επίκουρο Καθηγητή του ΤΜΣ Ιονίου Πανεπιστημίου Δρ Δημήτρη Κτιστάκη.

Tόπος Ακρόασης: Η διαδικασία των ακροάσεων θα πραγματοποιηθεί στη Δωροθέα Σχολή (κτίριο Φιλαρμονικής Τρικάλων, στην οδό Σαράφη 42).

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις προϋποθέσεις των μέτρων για την πανδημία του COVID-19 που θα βρίσκονται σε ισχύ την ημερομηνία της διενέργειάς των.

 

              Ημερομηνία Ακρόασης:   Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, ώρα 10:00.

Το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία, αλλά και όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης παρακαλούνται να συνδράμουν την συλλογική αυτή προσπάθεια για ανανέωση των μελών της ΣΟΝ.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλ.:   6944148223 Εύη Ντάφη , 6998377332 Ευάγγελος Ρουσιαμάνης, 6974341555 Σοφία Φιλίππου.   

Δήμος Τρικκαίων

Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.