Τελευταίες Ειδήσεις

Γιώργος Τράγκας: Σε πρωτοφανή παρακμή η χώρα μας


Η χώρα μας βρίσκεται σε μια πρωτοφανή παρακμή απόρροια των πολιτικών που εφαρμόζονται από τις κυβερνήσεις που διαχειρίζονται την εξουσία.

Ο πολιτικός κόσμος του τόπου λέει πελώρια ψέματα την ώρα που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πελώριο κράχ καθώς το δημόσιο χρέος αγγίζει το μισό τρις δολάρια τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων Γιώργος Τράγκας από την Καλαμπάκα κατά την διάρκεια της επίσκεψης-συνάντησης που πραγματοποίησε στον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Αλέκο.

Η πατρίδα δεν έχει χρήματα είπε αλλά έχει μια βαριά βιομηχανία τον τουρισμό που νέμονται άλλοι πλέον και λόγω covid-19 έχει πληγεί σημαντικά ενώ θα έπρεπε να είμαστε η Καραϊβική της Ευρώπης και η χώρα μας να προωθεί και την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα για να έχει ακόμη περισσότερο τουρισμό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική και την ίδρυση του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων λέγοντας μεταξύ άλλων πως

 

    «Γύρισα στην πολιτική στον επίλογο μιας μακράς καριέρας 54 ετών στη δημοσιογραφία, διότι πιστεύω ότι η πατρίδα μας βρίσκεται σε πρωτοφανή παρακμή, πολιτική και οικονομική. Και διότι πιστεύω ότι ως δημοσιογράφος μπορούσα να επηρεάσω τα πράγματα, αλλά όχι καθοριστικά. Παρόλο που εργαζόμουν σε πανελλαδικά Μέσα, δικά μου ή ξένα, μεγάλης ακροαματικότητας και τηλεθέασης, δεν μπορούσα να επηρεάσω αποφασιστικά ορισμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα την εισαγωγή του οικονομικού συμφώνου κατοχής της χώρας μας. Έτσι, έστριψα στην πολιτική, όχι για να κερδίσω μεγαλύτερη επωνυμία ή να βάλω το χέρι στο μέλι, διότι εμένα η τύχη τα έφερε έτσι, που ο λαός μου έδωσε και επωνυμία και χρήματα ενώ επιδίωξη μου είναι η στελέχωση του κινήματος να γίνει με κανονικούς ανθρώπους καθώς λείπει η ανθρωπιά και η λογική από την πολιτική».

Σημειώνεται ότι τον πρόεδρο του ΚΕΛΑΝ υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Αλέκος που ευχήθηκε καλή επιτυχία και τον ενημέρωσςε για την τρέχουσα κατάσταση του Δήμου αλλά και την ανάγκη αλλαγής τρόπου χρηματοδότησης του καθώς δεν είναι μόνο το πληθυσμιακό αλλά και η μεγάλη έκταση καθώς και η επιβάρυνση με τους επισκέπτες που δημιουργεί μεγαλύτερες υποχρεώσεις σε δαπάνες.

Ο κ. Αλέκος προσέφερε τέλος στον κ. Τράγκα κάποια αναμνηστικά δώρα με αφορμή την επίσκεψή του στο Δημαρχείο των Μετεώρων και τον ευχαρίστησε για την τιμητική του παρουσία.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.