Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλληψη 29χρονου αστυνομικού στα Τρίκαλα για ασέλγεια στο 4χρονο κοριτσάκι του!

 


Μια σοκαριστική είδηση αφήνει άφωνη την Τρικαλινή κοινωνία μετά την πληροφορία για την σύλληψη ενός 29χρονου αστυνομικού με την κατηγορία ότι ασέλγησε στο 4χρονο παιδί του!

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων έφτασε στη σύλληψη του συγκεκριμένου αστυνομικού μετά από όσα παρατηρήθηκαν από την μητέρα του παιδιού το οποίο και εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο της ΕΛΑΣ και φαίνεται πως το παιδί κακοποιήθηκε ξανά από τον πατέρα του και μάλιστα όταν το είχε πάρει μαζί του για διακοπές.

Η υπόθεση ερευνάται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και ήδη έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία ενώ η υπόθεση που έχει ανατεθεί σε ανακριτή θα στηριχθεί και στην ιατροδικαστική εξέταση που έχει παραγγελθεί για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "meteoravoice" η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία και μήνυση της μητέρας του 4χρονου κοριτσιού που προκάλεσε την άμεση επέμβαση των αρμοδίων αρχών ενώ ο συλληφθείς αστυνομικός προ διετίας είχε συλληφθεί στην περιοχή των Γρεβενών για υπόθεση ναρκωτικών.

Ειδικότερα βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών και όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ισχυρίστηκε τότε πως ήταν για προσωπική του χρήση και μετά την ακολουθηθείσα διαδικασία αποφασίστηκε η απομάκρυνσή του από την ΑΔ Τρικάλων σε άλλη υπηρεσία προκειμένου να μην έχει επαφή με κόσμο.

Πάντως οι σχέσεις του με την μητέρα του 4χρονου παιδιού τους-που βρίσκεται σε διάσταση- δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και συχνά στο σπίτι γίνονταν καυγάδες ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε σπεύσει και περιπολικό καθώς υπήρχαν αναφορές για ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο από το περιβάλλον του 29χρονου αστυνομικού φημολογείται ότι όλα όσα του καταλογίζονται θα καταρρεύσουν ενώπιον της δικαιοσύνης θεωρώντας ότι πρόκειται για μια καλά ενορχηστρωμένη επίθεση-σκευωρία από την μητέρα του παιδιού τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.