Τελευταίες Ειδήσεις

Χριστούγεννα 2021 “Οι Ιππότες Του Σήμερα”


Στα πλαίσια των εορτών
ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων επανέρχεται με την ομαδική Εικαστική του Έκθεση, με τίτλο «Οι Ιππότες του Σήμερα», που θα γίνει από 30 Νοεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου, στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών (Μουσείο Τσιτσάνη).Γιορτάζοντας λοιπόν τα Χριστούγεννα, η έκθεση θα πλαισιώνεται απο διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια λειτουργίας της. 

 

 

Μέσα στο γιορτινό κλίμα, η έκθεση θα περιλαμβάνει εάν αφιέρωμα στους ιππότες που απο πάντα αποτελούσαν φάρο προστασίας της ανθρωπότητας. Όπως τότε έτσι και τώρα, ο συμβολισμός των Ιπποτών αποσκοπεί στον αγώνα για έναν βιώσιμο και πιο καθαρό πλανήτη ως 'κληρονομιά' για τις επόμενες γενιές.

 

Οφείλουμε, όλοι μας, να αναλάβουμε δράση υιοθετώντας ένα τρόπο ζωής που θα φροντίζει το μεγάλο μας σπίτι, που αποκαλούμε Γη. Είναι καιρός να αναλάβουμε την ευθύνη και να εκπληρώσουμε το χρέος απέναντι στο πλανήτη  αλλάζοντας συμπεριφορές για ένα ομορφότερο κόσμο. 

 

 Εγκαίνια θα γίνουν, στον εξωτερικό χώρο, την Τρίτη 30 τρέχοντος στις 19:00, και η είσοδος είναι ελεύθερη και υπόκειται στα μέτρα για τις επισκέψεις σε κλειστούς χώρους (ομάδες 10 ατόμων με πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης).

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά μέχρι την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, πρωί και απόγευμα (09:30’-15:00’ και 18:30’-21:30’).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.