Τελευταίες Ειδήσεις

Στο club των παντρεμένων...Κλεοπάτρα και Μιχάλης


Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν το μεσημέρι της Κυριακής η Κλεοπάτρα Τζερεμέ και ο Μιχάλης Μπέης στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων στα ηλιόλουστα Τρίκαλα.

Λάμποντας κυριολεκτικά από ευτυχία η Κλεπάτρα και ο Μιχάλης με τον έρωτά τους να είναι απολύτως εμφανής, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου με κουμπάρους την Τάμυ Καρασιώτου και τον Θανάση Πιτιντζόγια ενώ οι πανευτυχείς γονείς Ντίνα και Λευτέρης Τζερεμές, Νίκος και Αλέκα Μπέη εμφανώς συγκινημένοι παρακολούθησαν το μυστήριο και δικαίως καμάρωναν για τα βλαστάρια τους.

Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στο Αeton Melathron Events με τους προσκεκλημένους-συγγενείς και φίλους των νεονύμφων να απολαμβάνουν το εξαιρετικό-όπως πάντα servise της διεύθυνσης-με εκλεκτό μενού και την μοναδική ευγένεια και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη επιχείρηση κάνοντάς την να ξεχωρίζει στο χώρο της.

Ήταν πράγματι ένας λαμπερός γάμος με λευκές αριστοκρατικές λεπτομέρειες, όλα επιμελημένα από την απαστράπτουσα Κλεοπάτρα Τζερεμέ η οποία με το εντυπωσιακότατο νυφικό της έκλεψε την παράσταση έχοντας δίπλα της τον Μιχάλη Μπέη που δεν έκρυβε την χαρά και την ευτυχία του πλάι στην γυναίκα της ζωής του.

Το "meteoravoice" στέλνει άπειρες-εγκάρδιες ευχές στο γλυκύτατο νιόπαντρο ζευγάρι για μια ζωή γεμάτη χαμόγελα, ευτυχία...και καλούς απογόνους...



















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.