Τελευταίες Ειδήσεις

Επεισόδιο στον Άγνωστο Στρατιώτη: Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ο οδηγός του αγροτικού


Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετώπιζε ο αγρότης που έφτασε με το αυτοκίνητό του μπροστά από τη Βουλή. 


Στο ψυχιατρείο οδηγείται, μετά από εισαγγελική εντολή, ο 58χρονος από την Καλαμάτα που «σκαρφάλωσε» το πρωί της Δευτέρας με αγροτικό φορτηγό έξω από τον Άγνωστο Στρατιώτη στη Βουλή, μπροστά από την προεδρική φρουρά.


Από την πρώτη στιγμή, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο αγρότης που προκάλεσε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες ο άνδρας φώναζε «θα ανατιναχτώ» και «θα σας κάψω όλους».


Άμεσα στο σημείο έφθασε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να διενεργήσει έλεγχο για τυχόν εκρηκτικά. Το κλιμάκιο εντόπισε πάνω στο αγροτικό αυτοκίνητο μία φιάλη υγραερίου και μπιτόνι με βενζίνη.


Πάνω στο όχημα ο αγρότης είχε γράψει, μεταξύ άλλων, διάφορες λέξεις όπως «ιστοριογράφος», «λαϊκό δικαστήριο» και «ιαματικές πηγές».


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


«Σχετικά με περαστικό που έλαβε χώρα, πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ανακοινώνεται ότι έχει προσαχθεί 58χρονος ο οποίος με εισαγγελική παραγγελία οδηγείται σε νοσοκομείο της Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.