Τελευταίες Ειδήσεις

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας τραυματίας - «Μου έχετε κάνει μάγια» φώναζε ο δράστης


Κατέληξε ο ένας τραυματίας από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στην Κηφισιά στη λεωφόρο Τατοΐου το πρωί του Σαββάτου. 


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Κηφισιάς, όταν δύο άτομα βρέθηκαν τραυματισμένα στη μέση του δρόμου, στη λεωφόρο Τατοΐου.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο για εργασίες. Ξαφνικά, από το πουθενά, εμφανίζεται ένας άνδρας και τους πυροβολεί με πυροβόλο όπλο. 


Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έκανε λόγο για μαύρη μαγεία, φωνάζοντας: «μου έχετε κάνει μάγια, τώρα θα βγάλω από μέσα τον Σατανά». 


Κατόπιν ο δράστης, ο οποίος διέμενε κοντά στο σημείο, γύρισε σπίτι του και στην πορεία ανέβηκε στην ταράτσα. Οι αστυνομικοί έφθασαν άμεσα και τον έπεισαν να κατέβει και να παραδοθεί.


Στο μεταξύ, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που εισήλθαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα του δράστη, μια κατάκοιτη ηλικιωμένη γυναίκα κι ένα σπίτι γεμάτο από όπλα και σπαθιά. Ο άνδρας συνελήφθη. 


Από τους υπαλλήλους, ο ένας δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη και ο άλλος στη θωρακική χώρα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως ένας εκ των δυο κατέληξε.


Κλιμάκιο της Ασφάλειας διενεργεί έρευνα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.