Τελευταίες Ειδήσεις

Πανελλαδική διάκριση για την Χασαποταβέρνα "ΓΟΥΣΙΟΣ" από τους Χρυσούς Αετούς της Γαστρονομίας


Υπερήφανοι....και καθόλα δικαιολογημένα πρέπει να αισθάνονται οι διοκτήτες της Χασαποταβάρνας "ΓΟΥΣΙΟΣ" στον Μηλότοπο Ελαφίου Καλαμπάκας με την απονομή του Πανελλαδικού Βραβείου "ΑΕΤΟΙ της ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2021 η οποία έγινε με βάση τις αξιολογήσεις των πελατών της.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ σημαντική διάκριση και για το λόγο αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Αδελφούς Κων/νου Νάστου, ιδιοκτήτες της Χασαποταβέρνας "ΓΟΥΣΙΟΣ" με έδρα τον Μηλότοπο Ελαφίου.

Η διάκριση ήλθε μετά από σειρά αξιολογήσεων πελατών που την επέλεξαν για τις γαστρονομικές τους απολαύσεις αλλά και την αναψυχή τους και όπως τελικά προέκυψε δήλωσαν απολύτως ικανοποιημένοι από την μοναδική της κουζίνα με τα υπέροχα κρεατικά αλλά και την φιλοξενία που τους επιφύλαξε η διεύθυνση και το προσωπικό της!

Τέτοιες πρωτοβουλίες και διακρίσεις είναι πράγματι αξιόλογες και αξίζει να προβάλλονται ώστε να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση από όλους τους επαγγελματίες και να κάνουν την περιοχή μας ακόμη μεγαλύτερο πόλο έλξης για όλους τους επισκέπτες οι οποίοι μένοντας ευχαριστημένοι από την εδώ διαμονή και φιλοξενία είναι βέβαιο πως θα γίνουν οι καλύτεροι διαφημιστές της.

Πολλά συγχαρητήρια στους Αδελφούς Νάστου για την διάκριση αυτή της Χασαποταβέρνας "ΓΟΥΣΙΟΣ" και φυσικά στον πατέρα τους Κώστα που ήταν και παραμένει ο μαέστρος και ενορχηστρωτής της όλης επιτυχίας....οπότε δικαιολογημένα μπορεί να νοιώθει υπερήφανος και να χαμογελάει...















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.